Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak jsem tu…
    jak bych to popsala?
    ano,Fifi-je to tu druhý…..
    od neděle štípámí v krku-tak pastilky,sinutin,mořská sůl,
    v neděli v práci
    po/út-volno-si říkám-to vyležím,pak jsem měla být 3 dny v práci,
    no 2 dny pondělí úterý mě tak strašně bolely dutiny,hlava,ale hlvně-páteř/kosti vevnitř,že jsem nemohla-ležet/sedět/stát-furt jsem chodila na záchod,zpět,v noci jsem seděla/stála/ležela a to všecko na střídačku….odpo chvilku sezení na terase,kde teplo,takže proč ne.
    bolelo mě všecko tak moc,že jsem se vzbudila-a můj letitý zvyk od dětství-překusování tomu říkaly naši-kousání zevnitř tváří,tak můj letitý zvyk jsem vytunila,že jsem po dvou těchto špica nocí -nevím-jak si lehnout,sednout,stoupnout,chodit-tak po těchto 2 nocích jsem měla rozkousabý ze vnitř fantasticky obě tváře-v ksichtě zevnitř krátery…
    no nic…
    volám ráno vedoucímu,že se moc omlouvám,že chci být 2dny doma,
    takže mám zavolat ve čtvrtek,jestli přijdu do práce v pátek-jako dnes…
    po těch 2 dnech se mě zpouští rýma,kašel,i je mě líp,pohoda
    Martin přikupuje léky na kašel-takový pitíčka za 300kč erdomed+sinupret,sůl,paralen,
    doma jen čtu,nebo spím,bordel,psi,nic mě nezajímá
    jen udílím rozkazy:D-jíst,čaj,kafe,vyvenčit psyučesat Dafinu,uklidit papouškům,zamést,jinak je mi všechno fuk,
    -jídlo-jím trošku,piju čaje,magnézku,ve středu,když je mi líp+ta rýma kašel,já jásám,že jdu do práce v pátek,že prostě rýma,kašel udělají pá a je to-klasickej průběh nosohltanu-věechno jako vždycky,ráma valí,okamžitě vykašlávám,pohoda,tk buch-celej den migréna jak prase….zvracím-z magnézky hlavně…
    včera Martin-39 teplota-já teploty nemám
    zato kašlu do 3 do rána-což zas obvyklý průběh není…
    ale migréna šla pryč,je mi líp,než pondělí,úterý,teplty nejsou,
    ale říkám si nic volám do práce,že zítra nedojdu,je mi líp,ale kšel do 3 do rána-od večera nic moc,i když furt vykašlávám,
    ale tak volám brzo ráno,že v pátek nedojdu-prý nevadí,bud doma,vylež se,třeba i do pondělí…
    tak jo,sjeedem z Martinem k MUDr,ta o nás ví předem,chce roušky,že je to covid,hlásí už v telefoně….
    dáme roušky,Martin test negativní,já pozitivní,mu dnes nic není-trošku kašle…
    já dostanu dryáky kapky s obrovským návodem od bolesti-i pro nádorová onemocnění to je?!-mazec-4krát denně si to můžu vzít+codein večer,
    a za týden konntrola,ve čtvrtek
    volám do práce zas….
    doma-oba nás sere ten bordel co tam je,rychle vysajem,já utřu prach tam kde ležíme-knihovnaložnicezkušebna…a ležíme…
    dnes celý den ležení….odpo jsem šl ze psama na zahradu,na terasu-hodit Dfině párkrát činku,Žerykovi míček+obáhačky stolu…
    teploty nemám,kašel o hodně lepší
    chut k jídlu velká,jen toho moc nesním
    o víkndu si máme oba dělat testy…