Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Nějak vás nestíhám, makáme s Gremlinem a není čas vás pečlivě číst. 😳
Ke královně – jak zemřel Philip, říkala jsem si, že to Alžbětě začíná odtikávat… Dívala jsem se u čištění hub zase na BBC, na webu mají livestream (je to tedy v angličtině). Byly tam pěkně vzpomínky na Alžbětu, i nějaké humorné historky. Viděla jsem i mši a Charlesův projev, mile mě překvapil, bylo to takové uhlazené a působilo to upřímně.
K myším – nám včera umřela na zahradě naše myšice, někdo ji otrávil. 🥺 Domů se nám hlodavci zatím nestěhují, zatím jim stačí kompost (hřeje a je tam jídlo), tak snad to tak zůstane. Já bych nebyla schopná je chytat do pastiček, asi bych musela pořídit kočku, nebo je tady nahánět sama…
Fifi, hub je jen maličko, jedno plato sušičky. Dneska jsem poprvé viděla holubinky (ale samozřejmě ty červené, které nesbírám) a rozjely se muchomůrky. Z jedlých hub to nebylo nic extra, bedly jsou pryč a klouzci mi od minulého týdne noví nedorostli, všude jsou jen staré (a mokré) plodnice. Ale poddubáci pěkní (měli teda červivé nohy), z těch mám radost a mám nové houbové místečko.
Je dobře, že jozefčice má vyšetření za sebou, a že se panička trochu lekla. Snad půjde do sebe a vydrží jí to!
A s kolínkem líty, líty. Snad budeš brzy fit!