Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Krasnej vikend! 🙂
Cajdo
Ale my sme s mysima takovyhle problemy nikdy nemeli
Dyk tam kazdej rok, co pamatuju, lapete myse, ne? Btw, mam pocit, ze se uz neco stihlo pozvat do chodby, musim vyhrabat pasticky.
Odetta
Ja uz to ani nekomentuju radsi, uzij si houbovej raj i za nas! 🙂
Maya
koleno je karma za polni pych?
Spis sem blba, nemela jsem si na nej drepnout plnou svou prevelikou vahou. Ja pytlacim jen na mistech, kde zbyde neco po sklizni. A ze tam bylo na poli pres den zivo, lidi nabehli, spis teda najeli i autama, jak kobylky. Ja sla paberkovat az vecir, jestli neco zbylo.
Jinak klusta josefcice mela dneska kontrolu na veterine – drapky, analky, ale udelal se ji rozbor krve a dukladna prohlidka. I kdyz jsme byly s vetkou „trosku“ domluveny predem, nemusela nic fixlovat. Cuba mela mirne zvyseny nektery hodnoty v krvi, nic tragickyho, ale na 3lety zvire by to melo bejt v norme. Takze bububu na panicku zabralo a zabira, opravdu se ted snazi to nebohy zvire neprekrmovat kvuli srdicku, zadum… Uvidime, jak dlouho ji to vydrzi. A jeji vysvetleni, proc mi fenu predavala na hlidani „jako prase tlustou“ (pravila sama panicka) – prej ji bylo ty cuby lito, ze ji odjedou, chtela ji doprat, aby mela mensi vycitky svedomi! Ech…