Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fifi

Bry vecir, dobre rano.
    Zrovna jsem byla vynest obriho jezka daleko do polnacky, otevru dvere od baraku a Ruzice udela huuaaaafchraamst, jezour byl asi 4 metry od vchodu, si dovolil moc. A taky jsem mela prvni smazenici po dvou letech!!! 😀 Tu nerostou, ale kamos privez z Orlickejch hor neco, boooze, toto vonelo, slintala jsem prevelice.

Teda Mirko, ty mas s tim svym nemrcouchem dobry zazitky. 🙁 Abych mu nekrivdila, mne presne toto delala pater – prechod krcni do hrudni, kde se mi posleze vyblemcla i ta plotna (vrozena vada patere). Najednou na omdleni, poceni, brneni v rukach, nohu jsem necitila…Jenzeee, jenze s tim neco delam i sama, cvicim poctive, fyzio mi ted pomaha posledni rok asi nejvic.
    On se slozi, zachranku volas a pak pro tebe prijede do prace? Je to hypochondr nebo potrebuje mit v zaznamu vyjezd zachranky? Ty mas nervy v prdeli a este jdes pak do prace? Ne, je mi te fakt tuze moc lito, nervy s nim, s praci. Aspon, ze ta brigadnicka expertka je uz fuc, nova snad bude lepsi. Na druhou stranu si beres praci az moc k srdci, potrebujes dovcu – doufam, ze si ji fakt uzijes po svym a v klidku.