Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak včera ráno vycházka ze čtyřma psama-chvilku,poté co se psy rodičů vyvenčily,jsem je dala dom,a šla ze svou dvojkou k rybníčku,tam pár cviků,aportíkování a dom,
doma jsem pověsila prádlo,
vytřela barák,a šla si číst….
odpolední-pátá
ta krasavica inteligentní zas !!!!!nedošla,tak ráno byly 3-odpo jsme byly 3
já jako druhá,protože mě hrozně bolely záda,tak at se hejbu-taka kasa/vybalování/úklid,
po deváté hodině mě kolegyně hodila dom
rodiče vracely po týdnu vnoučka,a spaly u švagra,
tak Petrs01-jsem si v noci pouštěla devítku-další koncert-a su z té kapely naprosto vedle!!!!!
jsou skvělí-pěkný písničky,vtipní,hezcí-Honza Brož je přesně můj typ:D
no dnes ráno-jít ze 4 psama v dešti ven,vratama mezi pole,pustila jsem pak krom Maxe chvilku všecky 4,a když se všichni vyvenčily,šla jsem dom,doma je vysušit,Žeryka zavřít k Martinovi,dát všem všude vodu/jísdlo,
100krát říct stěžující se Norince-že nemůžu za to,že prší-šla ke dveřím do vjezdu u rodičů-a ven-mnauuuu,mnauuuuu a táavý pohled-proč jako prší?
šla k druhým dveřím-a zas mnauuu,mnauuuu-a zas pohled na mě-proč prší?
tak zkusila znava druhý dveře-tam-představte si to!!!zase pršelo!!!
a zas pohled-mnauuu,mnauuu-proč prší?
tak jí říkám-nejsu bůh-neumím zarazit déšt!
nic jdu snídat-po deváté hodině vyleze Martin-tak říkám-běž pustit slípky
tak vyleze ven,navlíknw si gumáky a mou starou vojenskou pláštěnku,co mám asi od 18 let-co ta se mnou zažila vycházek,závodů,cvičáků…
no a najednou je mezi dveřma,spocenej,že má infarkt,že se nemůže hýbat,
že ho bolí u srdce,a furt stojí…
pak se posune teda do křesla,v těch gumákách,a že je to lepší,ale…
tak nic,říkám,že na to nemám nervy a volám mu záchranku…
ale nevím,že mezitím pustil ven Bttynu,
do toho mě doma nenapadne zavřít psy vedle…
za chvilku dojede sanitka,letím na dvůr,zavřít Betty k rodičům,pustit záchranaře,ženská-má zákaznice+chlap,
prý jestli nemůžou jít domem rodičů,že musí přes dvůr moknout???
říkám,že tam mám 2 psy,a že mi bydlíme vedle,a stejně to mají rodiče zamklý,když jsou pryč,to byla náhoda,že měly odemklý,hrnu mnapřed zavřít psy vedle,oni jdou za mnou,
vyštří Martina-tlak,EKG,poslech,pohmat,teplota,chcou vidět léky co bere-to jim dám velký piksle 2,
no a že pojede s nima,že teda už dobrý,on,že už mu nic není,tak já se omluvala,že je volám zbytečně…
ale že teda pojede s něma,tak mu nachystám věci do nemocnice,jak odjede,tak vysaju celej barák,umyju koupelku,wc
mezitím přijedou rodiče,tak jim říkám,že jsem Martinovi volala záchranku,asi teda zbytečně,infarkt nemá
zato já měla pomalu všechny příznaky na který se doktorka ptala,bušení srdce-rychlý,blbě od srdíčka a tak….
vítám tě panická atako zpět…
zůstat s ním doma a nevolat sanitku,tak mě pak odvezou místo něj…
no nic,dám si polívku,otec mě hodí do práce
kde zástupkyně dělají velký úklid ve skladech,a dobrá zpráva dne!!!
přišla brigádnice,co nedošla včera,protože včera jela na výlet kamsi,kolegyně ju viděla ve vlaku,tak přišla dnes na 9-najednou jí to jelo,
ale to už tam za ni byla třetí směnu navíc kolegyně,a zástupkyně jí řekla,že končí,že jsme za ni makaly včera my ve 3 lidech,a že zdar….
no tak dobrá zpráva…
prý má časem nastoupit nějaká brigádnice…
no tak jsem chodila na kasu,provážela s kolegyní palety,dělala velký úklid,
no akorát,když jsem měla jít na kasu,tak jsem se rozbrečela,řekla vedoucí at jde za mě,a šla jsem lisouvat…
ale jinak dobrý…
uklidily jsme,a ppřed půl devátou pro mě Martin přijel….
jo měl o od zad ,ne od srdíčka,to má v pořádku….
mě čeká volno
ještě,že už su blázen…jinak bych se zbláznila….