Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

Mirka D.
    jo vidíš homeopat….já na to vždycky zapomenu-jak mi ty jedny homeopatika nedělaly dobře,tak k tomu nemám moc odvahu,ale na říjen bych se mohla někde objednat

no protože jsi je vzala tak jako moc hurá, tvůj problém není jako když si vymknu kotník. Chce to jít za homeopatem- celostním, to je důležitý – já jsem kdysi před časem posílala čajde dva tipy na homeopaty – doporučení přímo od mého pana homeopata, takže pracují stejně jako on, jsou spolehlivý – on s tebou vše probere a dostaneš lék na míru, čistě jen podle tebe, jaká jsi, co potřebuješ, co vadí, nevadí, máš-nemáš ráda, preferuješ, co jak zima, co jak teplo, zájmy…. povaha, problémy… atd. prostě komplexně a taky dávkování.

to je asi blbost to hrotit nějak na sílu?jako,musím,musím,…
    no na sílu ne, ale hýbat se člověk musí a nejen člověk – mozek a tělo musí fungovat, když zlenivý, podřezává si člověk větev sám. Viděla jsem to na mámě. Jak vzdala pohyb a byla jen doma, šlo to všechno dolů. Vždycky jsem jí říkala, musíš být jako Bubinka, podívej jak bojuje se vším. Taky když se pak Bubi nemohla s nožičkou hýbat, měla jsem strach, že umře na to, že se nehýbe, byla nešťastná vypnutá, hledala jsem alternativy, aby aspoň nějaký úkoly měla doma, a podařilo se ji nahodit. I z toho důvodu jsem nechtěla aby šla máma do domova důchodců, jak si vymyslela, tam by měla spoustu věcí obstaraných a nemusela by nic (nehledě na soukromí), chtěla jsem , aby si nádobí po sobě umyla, aby musela sem tam něco, co jí bude držet na nohou.