Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

no já byla včera v ráži-takže brigádnici jsem řekla co si myslím,zástupkyni jsem-slušně-symy neví kdy přijít dom z práce,a kdy jít vůbec dom-jeko,že jsou tam taky hodně-tak té jsem slušně řkla,že mít většinu odpoledních,ke jak chodit do turistickýho kroužku….
    a to jsem 3 roky měla furt skoro samý odpo a třeba 3 ranní-občas mezi…
    pak jsem zákazníkům u láhvomatu řekla-na jejich slova-to bordel-nevezme to prázdnou přepravku za stovku-řekla,že to není bordel,ale prázdný přepravky to nebere,a když si napřed!vyskládají piva,a pak tam hodí přepravku…tak smůla-jo tu 100kč za přepravku dostanou příště,
    to jim nikdo nesebere…
    no tak na mě nadávaly,jak šli kolem mraženýho,který si večer vyvezla zástupkyně-a 3krát jí po cestě spadlo…:-()a jedna zástupkyni říká druhé-prosím,tě,ani to Mirečce neříkej,co říkaly,nebo do nich vlítne a tebe hodí do kontasu,jak bude večer vynášet pytle,dneska je nějak v ráži!!!
    tak jsem je uklidnila,že do kontejneru je nehodím-ehm zástupkyni by z toho stejně trapně vykukovala hlava-bo má 184cm:-)))
    a že krom té brigádnice+asi půlky zákazníků mě v té práci nic jako nevadí:-)
    no s brigádnici si hed tak tykat nebudu…..i kdybych měla být jediná….
    Martin s koberečkem-koupil takový pidi běhounek,pod schodečky psí k sedačce,takže pod schodkama to je,a kousek vykukuje,-aby to neklouzalo po linu ty schodky,-jinak jsme pod tím měly pidi běhouneček od máti,tak se jí vrátil,no stál 280,tak to přežiju…
    včera jsem si objednala ten ručník v té trubce a k tomu řetízek z psí tlapkou*swarovski-budu mít za 3 měsíce narozky,tak at mám dopředu něco co chcu
    na vycházku jsem šla ráno na etapy,napřed s oběma jen tak kolem baráku-vratama,za zahradu-to se Dafča vyvenčila,pak pocvičit trochu taneční,a HLAVNĚ SE OCHLADILO,TAKŽE ZAHÁZET PLETENEC FLÍSOVÝ,POTAHAT A POHRÁT SI S VESELÝM SPOKOJENÝM PSEM-juchůůůůůůůůůůůůůůůůůů
    no mezitím jsem si vteřinu pohrála s Žerykem,a šly jsmedom
    pak na vycházku s Žerykem a basenžíkem-hezky dědinou,kolem cvičáku,k hájence,do lesa kolem obrázku,k lípě a dom-vycházka delší,vlastně spojení 2 venčících tras dohromady,šly jsme s Pavlou mega rychle,ale hoooodně rychle,takže kdyby jsme byly namalovaný,tak místo noh,máme barevný kruhy:D
    takže jestli v lese bylo něco k jídlu-krom srnek-nevíííí
    v té rychlosti se to nedalo zjistit:D
    psi se proběhly,basendžík chvilku na volno,furt hoope po rukách,chce grajfat-když je na volno…mám z rukávu cedník…
    nenechá na sebe šáhnout-uhýbá-a už je clkem velký
    taky už mají za sebou výstavu,jedou na další…
    i na běh za střapcem se dají…
    no doma se mnou pak Dafi pověsila prádlo,a že byla veselá-akční-tak jsme ještě zaházely činku,pak vytřít,umýt wc…a hajíííí
    -jinak jak nebývám na hlavní kase,tak je dobrý,že nejsu tak moc psychicky vycuclá…