Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Maya
vím, že jsou dva druhy a pokud bych měla podezření – tak si to prostě zaplatím a vyřvu, než jít na něco nespolehlivýho. Spíš si myslím, že to ukáže, že borelku má každej druhej.protože se s ní prostě setkal a někdy to to tělo vybojuje a samo, někdy ne.
jo znam lidi, ktery berou atb na kazdy kliste
magoři, co na to říct. zvlášť, když klíště není jediný, co to přenáší.
to se mi nezda jako moc dobrej napad, v duchodu je clovek rad, kdyz neco odtapa po rovine
no a nebo bude trénovat – jako paní sousedka s berlí, co jsme včera potkali právě a hlásila, že u kostelíčka našla jen jednu bedlu. Jako ten kopec je vražda pro normálně chodícího, natož když máš berli, ale…. tak se paní trénuje – a dobře dělá. To by mi nevadilo, ale to, že prostě bych přišla o tvrdě budovaný doma a zas někde začínala – teď nemyslím stavebně, to se mi nechce. A taky to, že kdyby to už člověk koupil hotový, že přijde a položí jen kabelku a bydlí, tak to zase nebude ale o tom, že to tam má úplně dle svýho gusta, což tady si to tvoříme úplně po svým. Já mu ten nápad z hlavy vyženu, neboj 😀
Dennyky
no na letisku v Letňanech, nějaký provizóro tribůnko sezení myslím bylo, takže možný to je, my se po tom nepídili, my furt v tom předu, že jo, ale fakt myslím, že tam něco na sezení bylo – koukni na yůtrupku. Právě volal kámoš Pepča, už to ladíme. A taky říkal, že ešče přidaj – Praha stopro bude -a ne jedna, to by byli sami proti sobě, tady to maj zadáčo a na jistotu. A taky stopro přidaj nějaký germásnko – drážďany by mohli kucí nějak vymyslet.