Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem si včera představovala poklidný večer , kdy budeme tak jako něco šolichat……………… úplně to nevyšlo, zbláznil se mi Brtnik 😀
Fifi
Tak ostrov uprostred pisaku vypada pekne, nicmene hned vedle je stara vypadovka na Prahu, nejde o zadnou velkou romantiku uprostred prirody
heh, aháá, tak dík, se mi bude líp spát, když to zní takhle. Hlava už se domotala?
dyk si pamatujes, jak ste to meli minule. 🙁
no právě 🙁
Hihi, vy mate zase novej koberecek? 😀 Aspon bude M. do ceho balit
souhlasim velmi.
Petrs 01
chci jít Blaník-Říp,
nési ty trotl? 😮 😮 😀
Péřinka ale vypadá fakt lůkcus – řekla bych, že to bude ale za ten drahej peníz dobrej nákup, že to bude fungovat a vyhovovat.
kachna
Tak máme doma tři školáky.
no tvl!! Kachno!! to je nechutný už , já nějak prostě nedávám, že ty Tvoje děti tak rostou. Má bejt furt malej!!! Takový miminkoooo to bylooo skovaný u maminkyy v ponču. A tetkonc už má tašku. Tak ať mu to dobře šlape v tý škole.
Mirka D.
-už jsem říkala vedoucí,že mám doma neveslo,a na říjen chci mín odpoledních…
moc držím palce, aby to klaplo. A jsem zvědavá, jestli soudružka brigádnice dorazí, nebo ne, to je fakt matryjálek tahle osoba.
když je mi zima,bolí mě klouby,svaly,jak když má člověk chřipku….
já si pořád říkám, že dobrej homeopat by ti mohl od některých věcí aspoň trošku pomoci.