Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak odpolední za mnou-pěšky tam-což mi v zásadě moc nevadí-jako vadí,ale lepší než jít pěšky zpět,seděla jsem jako číslo 3,takže kasa,hodně vybalování a větší úklid,su sedřená jak malířská štětka….
    na dvojce byla ta holka co když má dojít tak nedojde….,a když dojde chce jít dřív dom
    takže potřebuje jít o půl paté-že má do 5-já to je špica,my měly včera všichni do devíti,byly do desíti,dnes budeme do desíti-moc vybalování+úklidu
    a poslední bus mi jede v 6
    a ona-a jak jezdíte?říkám no pěšky,nebo mě bere Martin
    ehm-kterýho ty moje odpolední už dost serou….
    mám jich totiž fakt hodně…
    -už jsem říkala vedoucí,že mám doma neveslo,a na říjen chci mín odpoledních….
    snnad proboha někoho vezmou,včera tam byly pohovory!!!!
    jo a říkám ty holce,že když se na to někdo vykašle a ten den nedojde,tak bud musí jít někdo,kdo by měl jinak volno,nebo,je tam o jednoho mín,musíme se hodně honit….
    no at se holčička probere,že,
    a ona-vás je zde málo???
    no vole,tak když za měsíc odejdou 3 stálý lidi….
    nic no,tak to říkám zástupkyni,že mi ruply nervy-a ona dík,takže vím,kvůli komu zítra nedojde
    tak říkám-tak promín,ale fakt mě hodně srala…..,
    no nic,
    dala jsem si namočit věci na praní-namo-vypere to samo….:D
    a zítra brzo ráno bude etapová vycházka-půjdu s každým zvlášt,po dlouhé době s basendžíkem….
    Odetta-no to víš já su zmrzlina
    jinde když se nemají lidi o čem bavit,baví se o počasí-u mě se vždy začaly bavit o mým oblíkání…
    jak kdyby my to kupovaly,praly…
    jako samotnou mě to navlíkání štve*jednak mám víc praní,než lidi co vyperou-domácí-triiko,mikinu/vestu+tepláky
    tak u mě jen věci na doma-v zimě je dost,+pracovních
    +na ven…
    řeším to tak,abych se neuprala,že spodní vrstvy peru často,psí gatě tak jednou za 2 týdny třeba-jsou to psí gatě,tak mají extra poličku,na kterou áváme psí gatě,vrchnější vrstvy tak jednou za 2týdny-mikiny,svetry,no a mezi vrstvu,která se nepropotí,nezamaže tak za dýl….,
    i tak mám pocit že peru furt…
    a miluju když v létě odjedou rodiče,a já nemusím řešit oblečení,co mám/nemám pod trikem,jestli je průhledný…..jestli si vůbec něco na chvíli obíknu,nebo ne:D:D:D
    akorát bráchové majé klíče,tak opalování nahoře bez neprovozuju-já teda opalování vůbec neprovozuju:D
    když je mi zima,bolí mě klouby,svaly,jak když má člověk chřipku….