Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fifi

Zdarek vespolek,
    nejak nestiham. Pristi tejden zacina v Roudnici mistrovství světa IGP, tedy sportovni kynologie, kdo by se chtel podivat, jak pejskove poslusni a kousou do rukavu. Urco bude nac koukat, sjede se tam spicka z celyho sveta. 🙂
    Dneska mam zase porovnanyho hrba, az se mi kebule pekne mota, koleno zase zatejpovany, at se mu ulevi. Jo, docetla jsem moc peknou knizku, pridam vedle do tipu. A ceka me serie od Ariany Franklin, znate? Uz ted se tesim. 🙂

Cajdo
    Jako vzdy krasny fotky a stesti teda, ze jste se pred bourkou meli kde schovat. Pro koho shanis granule – Feri nebo Karlik?

Esusova
    Tak ostrov uprostred pisaku vypada pekne, nicmene hned vedle je stara vypadovka na Prahu, nejde o zadnou velkou romantiku uprostred prirody. 🙂 Uzijte si dovolenou, treba i nejakej klidek a pohodu? At si chorobu zase nevratis, dyk si pamatujes, jak ste to meli minule. 🙁

Ke kastracim – ja musela kastrovat 3 cuby. Dorota v 10 akutni uzavrena pyometra, Agatka v 9 nadory (2 vrhy stenat), takze kastrace + cela jedna lista pryc. A Ruzice, pyometra ve 20 mesicich. Problemy potom nemely zadny, vlastne Ruzice ma nekde srusty, jak malem vykrvacela a revidovali ji celou dutinu brisni, ale to se projevuje spis v pohybu. V pripade Cloe bych nevahala a nechala kuchnout, tipuju, ze tam nejaky cysty nebo jiny nepristojnosti budou. Po svych zkusenostech jsem naklonena spis kastraci feny v dospelym veku, necekat, až se neco sesype s vekem.

Odetta
    Este muze prijit Dennyky s kremenacema a budete dokonaly duo nasiraci. 🙂

Mirko
    Hihi, vy mate zase novej koberecek? 😀 Aspon bude M. do ceho balit. 😀 Zimomrivko, nech si poradit od Cajdy s tim oblecenim. Ja mam od ni podvlikacky merino, devault nebo co to je, a to hreje jako prase. 🙂 Ozkouseno, staci pres to sustaky a nohy jsou jak v saune. Jo, Cajdo, ty zeleny protidestovy kalhoty byly taky skvely, v bource ci privalaku jsem byla jak v pokojicku. 🙂
    Mokrej rucnik jsem zrovna na tabore sondovala, mela jedna z kolegyn na NO. Osahala jsem si, vyslechla nadseny ody a taky budu kupovat. Pouziva to i doma, kdyz se neco vycinta v kuchyni, cokle kdyz lemcaji jak dobytkove z misek. Mela dva hadriky, prej uz 4 roky a porad spokojenost.