Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

děvčátka-děkuju za recenze na ručník:-)
    včera jsme v práci sluchátkama nadhodily rychlou debatu-kdo si na co hrál jako malej…
    jako byla to rychlá večerní debata-ale-jedna kolegyně si hrála na prodavačku-a je
    druhá s panenkama,kterým dělala různě nábytek,kterej pak renovovala-a s nábytkem ju to baví doted,já na knihovnici,
    a tohle jsem si jednou vyzkoušela jako záskok v dědině,v knihovně+jsem několikrát prodávala v knize-dobrý bylo,že jsem si tam tedy mohla brát i Gera,akorát to bylo,když jsem byla první rok v PENNY,takže,ve volnu zase v obchodě…
    ale tak početla jsem si tam,něco prodala a byla jsem tam třeba na 4 hodiny odpo.
    jinak tady ráno vichr jak hrom,studenej,tak čelenka+kapuce to jistila,
    s pejskama jsem tro vzala mezi pole směr ke křížku,vyblbla jsem se s nimi z hračkama,daly jsme pár obíhaček-když se nemůžu moc hýbat já-tak se musí hýbat psi na povel,no,pak jsme to vzaly do dědiny ke knihovně a zpět,učesat a hajííí
    Černejčaj-no pár užitečností-ta flanelová košile je po kolena,nemám k ní pochopitelně účtenku,a Martin vyhazuje účtenky jak potrobléé,takže ta košile je mi ždibec větší…
    bez účtenky s tím moc neudělám-jakože,že je delší-to být měla,ale je trošku širší,tak přemýšlím,co s tím..
    asi poutka-pásek?
    jinak uvažuju na zimu o delší prošívané sukni na kasu…
    ale nevím jak vyřešit zapínání,abych z ní mohla vždycky rychle vylézt na vybalování….
    protože,když se hýbu-je mi teplo,dyž sedím/stjím-je mi zima-jakože hodně zima-že mě z toho pak bolí klouby a tak,a potřebuju něco na rychlý vyslíkání,oblíkání…,
    nějaký nápad?