Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Mi to vstávání po nemoci nějak nejde teda. Ale zatim se držim -však už jen jednou se vyspinkááám a…. pak nemusim fstávat! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Maya
    dejchani do zad asi chapu, ted jsem si to ozkousela

supr, tak si dejchej, ono se to tím uvolňuje.

zadnej bederni psa nemam, to jako nosite do prace?
    já si kdysi koupila právě motorkářskej, páč díky sportu mám ty záda po…. v jednadvaceti se mi to cuklo na sjezdovce a od tý doby mám čas od času zaděláno na zábavu. Ten motorkářskej pás je na sucháč a jak to zatáhneš-tak to ty záda nejen chrání a hřeje ale taky zpevní. Normoš do práce kliďo – pod hadre a nebo i přes ně.

takze koronac nebo nachlazeni nebo co jste to meli, je uz komplet fuc?
    co to bylo nevíme, na testy nás neposlali ani jednoho. Komplet fuč… jak to říct…??? Brtnik to uspěchal, takže to má zase nějako zpátky, že jo. Já to neuspěchala, ale dneska mě začly bolet pěkně klouby v noze, tak čert ví, jestli je a nebo není to fuč.

my vcera zjistili, ze nam tece voda ve zdi, takze se bude kopat v barak
    no ty bláho!!!! Moje noční můra! A víte přesně kde?

černej čaj
    Zrovna ty injekce sou taky docela zatez a neznam nikoho kdo by je daval, nenapises pro info jestli s tim fenka byla OK nebo z toho byli treba komplikace?
    souhlas, ty injekce jsou pro mě zlo. Bohužel znám osobu, která je feně píchala – moje sestra :-/ a myslím, že to Nelušku poslalo za Duhu mnohem dřív.

Odetta
    Všem marodům brzké uzdravení. 🍄

no to se určo fšicí uzdravěj, když jim to takhle naservíruješ. Uzdravěj se, páč je šlehne závistí 😀

Zlatka
    No jasně,že jsem ráda že tu je.Nosí aport,štěká,přijde na zavolání (piškot),přijde pro pohlazení,pomazli se.Ona je určitě taky spokojená,nemusí celý den byt zavřená sama než se vnučka vrátí z práce

Jéjeeejéééé Zlatkoooo, já mám takovou ale radost!!! Fakt. Moc ti žo přeju. A jí taky.

černej čaj
    ze muzu zas za rok tak su rada ze se srovnala trochu

GRATULÍRE!! GRATULÍRE! Já doufám, že mi výsledky od doktora – budou za 14 dní – taky vyjdou oká.
    ten ručník na čokle mám taky a děsně ho miluju. Na holoprtky funguje geniálně – na dlouhovlasý taky jo?