Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak dnes ráno vycházečka za chladnýho větříčku,tak Dafča byla trochu svižnější,daly jsme to ke křížku a zpět,a na konci cestičky bylo hraní,házení-no ehm házení-tak 6 metrů s flísovým pletencem:D,a trochu kroků,otoček a chůze,
pak učesat,vysušit čapenky-Martin už má gumáky,nemůže se vymlouvat na bláto!!!
doma pozalívat kytičky,vydrhnout chlebník…a pár dalších drobností…
Martin mě udělal pstruha,co dovezl tatka od strýce,byl mnam,
předtím trochu pocvičit záda,vzít si prášek na záda,
a sjet autem do knihovny,
pak do obchodu,kde jsem Martinovi naházela papírový velký proložky co se dávají mezi piva-andulkám pod klec,pak z non -foudů dámskou delší flanelovou košili,ponožky,ramínka…
no a pak si nakoupil Martin a já šla do práce-díky kolegům vím co nakupoval….,
byla jsem na 2 kase,takže kasa,vybalování,večer úklid,+chystání na zítra…
skončily jsme před desátou,no nebyla jsem naštěstí ak hotová jak včera,kdy jsem se fest honila,aby se stihla devítka,to znamená,za dest 9 vypadnout…
paklo,není nad to,když ten kdo má klíč od pbchodu má bud odvoz,nebo jakkoliv není závislej na busu/vlaku,
chápu,že je blbý aby člověk kvůli 15 minutám pak skoro hodinu trčel na nádru,ale ulidit ve dvou obchod bleskurychle je někdy po vybalování fuška….
PetraK-a člobrda je už tu,aby za chvíli byla zas fuč:D:D:D
hlavně,že je u vás vše v pořádku:-)
Odetta-přestane provokovat lesním papů:D:D:D
jak jsem byla včera ze psama za hájenkou-tak nikde nic,ve Ždánským lese v pondělí taky nic…:-(
a rodiče byly včera a dnes ze synovcem a psama v lese-a donesly šišky a žaludy…
joooo!já si vlastně donesla v pondělí andělský pírečko!
Denny-s kastracemi jsem to četla,
a tak můj názor-hrozně dlouho jsem do toho s Dafi jít nechtěla,ale domácí letní situace se stávala rok od roku neudržitelnou…
v zimě je to fuk,to jsou naši psi hodně zavřený-pouští se jen na vyčurání+vycházky,ale v létě,kdy furt někdo nechává otevřený dveře,+rodič Martina za se bou často nezavíral branku-né,že by naschvál-ale holt má nějakej věk,furt je myšlenkama u svých věcí….,
no myslím,že kdybych to neudělala,tak časem by byly štěnata….nechtěný…
já si to doma ohlídám
ale neohlídám zbytek rodiny…:-(
s tím,že mi u Dafči vet řekl,že to tam vevnitř měla jaksi posunutý,takže by to stejně časem dostala-zánět dělohy…,
a jinak vítám tě z dovolené:-)
Zlatko-chudáku malej ubohej nebohej:-((((
příště toho zubařa pořádně grajfni!
tak-takhle tě trápit nebude!
děvčata chcu na podzim objednat ten spěšl ručník co má PetraK a Čjda-ten v té trubce-bude mi stačit jedn,že?
a fakt to funguje?