Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

tak já šla dnes po delší době do lesa za hájenkou,
    nechodila jsem tam,že bych byla vydeptaná ze sucha,tak jsem furt lezla ke křížku,k rybníčku,jednou teda lípa-hájenka,vysílač,
    no a dnes,že si dám les,dokud nejsu vyřízená z práce,
    včera byl teda les ve Ždánsém lese-tam si Dfča užila,tak dnes k hájence-se táhla jak smrad,pak jsme udělaly okruh v lese,pak kousek k vysílači a zpět k hájence a dolů,
    takže proběhla delší vycházka,v lese jsem se pomodlila a cupity dom,doma jsem Dafině přistřihla srst na nožkách,na břiše,a šla si umýt palicu a ostříhat ofinečku,takže i vidím….
    pak pěšky do práce z hůlkama,nabrala jsem tempo-přes dědinu rychle,na polnačce bleskurychle skoro běh,pak přes město hooodně rychle a na křižovatce na červenou jsem měla pocit,že srdíčko šlo napřed a já dojdu po něm….:-()
    v tom hicu si blbá su
    vedoucí mě zdravila-zdravíme turisty!!!no turisty….za 20minut jsem to dala….
    v práci jsem byla jako trojka,pak po odejítí mezisměny domů dvojka-takže vybalování,kasa,večer úklid,
    měly jsme toho moc,
    zástupkyně-kopnem do vrtule at nejedu dom desítkou,ale devítkou,tak jako stihly jsme to,
    ale s auta mě musel Martin vytáhnout a dovézt dom….
    uf-chápu,že je rozdíl dojet dom v devět,nebo v deset…,ale mazec teda….
    a tak stihly jsme to,tak dobrý….

Petrs01-to s těma psíma známkama je dobrý,já je na psy v BK používala+jsem měla známku se jménem i adresou na Duxe,tady mám známky pod tv-nevím,která je čí…
    a na obojcích mají takový proužky na suchý zip-se jménem a telefonem,
    jinak obojky se jménem a telefonem bych nechtěla,že se to pak nedá dát na dalšího psa,toto můžu dávat na jiný obojky-postroj,
    Impact nezachranuje?
    Milena-taky už jsem na tebe myslela, jak se vám vede,
    tak vidím,že výletově,cukrářsky:D
    poslední větu,tím že nepeču,jsem nepochopila:D