Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak pár perliček z natáčení….
v pátek se bavily holky o tom,že by dcerám nedovolily nějaký obtažený vystřižený kratasy,že je to děs,v čem chodí lidi do obchodu,
no a jedna vedoucí říká*vy si to holky nepamatujete,ale dřív byly bokovky,mě bylo 16 let-a táta šílel i z toho!
a já říkám-děvčata-su z vás nejstarší a pamatuju si bokovky-mě bylo 25-a tenkrát nebyly jiný gatě a já z toho byla úplně ve zdi-protože nesnáším,kyž mě vylízají záda-mám ráda douhý trika/svetry,halenky,gatě do pasu,a gatě k botům,nesmí mi vyčnívat ani kousek kotníku-u dlouhých gatí-né že bych byla tak cudná-ale nemám ráda,když mě někama rtáhne-jo holý břicho jsem nenosila nikdy,tak říkám,že mám nejradši gatě až ke krku-a vedoucí-Mirečko,to nejsou gatě ale,to je kombinéza:D:D:D
a já ščastně-no já mám kobinézu na spaní-flísovou s kapucí….
a vedoucí-úplně tě vidím,v posteli v kombinéze s těma hůlkama:D:D:D
včera odpo jsme si vykládaly ze švagrovou,že všecky 3 ,luvíme sprostě-my holky,ale Martin a jeho bráchové ne-a ýe jim to hrozně vadí na nás
a švagrová-místo aby řekla-jééé my jsme hrozný ženský-nebo tak něco
tak říká-no co si to chudáci vybraly,že???
že vlastně-jejich chyba-blbě si vybraly-s náma je to jinak v pohodě:D:D:D
dnes jsem si šla dát k svačině broskev-miluju broskve/nektarinky
a říkám-tak jsem snědla žulovou kostku převlíklou za broskev-jako,že byla moc tvrdá,a říkám-příště si naškrabu štěrk venku a budu to mít zdarma-a vedoucí-si můžeš ten štěrk nasypat na tu broskev,a máš z toho dezert:D:D:D