Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
ČERNEJČAJ-tak u nás taky lidi pouští před sebe s jednou věcí,je fakt,že než si to vyskladají-velký nákup-tak já namarkuju 3 lidi s 3 věcma-vždycky volám do fronty,jestli je tam někdo s 2-3 věcma,a 3 lidi se dají stihnout,nebo když někdo dává pomalu na pás,a je jako první,tak mu to jdu vyházet,
u nás občas taky lidi za někoho zaplatí-za děcka a tak,no a já když chybí-koruna,2-tak to za ty lidi doplácím,at nevolám kvůli dvoum kačkám storno,zase moc za ty lidi neplatím,protože občas je jich víc za den…..
jo pohovory-jako já říkám včera zákaznici-já nevím,co by ty lidi chtěly dělat-fotit si xichty na instáč a dělat influcera-kur….-to je taky povolání-já když s těmahle lidma slyším rozhovory-tak si říkám-rvl-takový prachy za to berou a jsou mladý-to pak nikoho k fyzické práci nepřesvědčíš-a to nemyslím jen náš obchod-ale i fabriky,si tam kolikrát vykládají chlapy z fabrik-že je to peklo-nemají lidi,dělají přesčasy,kamoška knihovnice dělá ve fabrice v kanclu-telefonuje s lidma pro který dělají jakýsi válce-no a furt poslouchá nadávaní v telefonu,že to nedodaly a tak-že má všechno zpoždění-protože nemají dělníky,
jenže kamoška si to nebere osobně-prostě nemají lidi-nemůžou za to,já bych ty telefony nedala…..
Fifi-jo.slezina nakonec ušla,měla jsem z toho hrůzu,protože jak jsou tam ty děti-myslím mini děti,tak jako dostanu depku časem,že žádný nemám,většinou to druhý den ořvu…
no,ale pidi děti někde lítaly,+se byly projít po dědině,nebo byly na zahradě ze švagerm,a větší děti-jedn synovec nějak bleskurychle zmužněl-úplně prostě mladej dopělej,je fakt hezký mladý muž-chce se hlásit na policejní školu,začal cvičit,běhat,,,,
no a taky jsme pokecaly ze švagrovou+jsme hrýly ty hry-což je prča…