Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
MirkaD
s tema lidmama fakt hruza… sem stala ve fronte v lidlu v ruce JEDEN NANUK a prede mnou 3 lidi narvany kosiky, za mnou uz dalsi 2 lidi… zahlasilko se ze otevira pokladna dalsi, tak sem tam vskocila, cimz sem tesne predbehla postarsi par, kterej mel kos jak kdyby vedli vecerku tak na me zenska cucela faaaak hodne nasrane, prestoze ja uz stala dlouho ve fronte a oni teprve prijizdeli ulickou… tak me rekla neco skarede jako ze predbiham, tak ji rikam, ze sem uz dlouho stala ve fronte a roztece se mi lednak, ze se omlouvam ale ze budu pryc nez si to vsykladaj na pas…
tak sem u toho myslela na tebe, ze fakt hruza, ja vubec nechapu kam lidem s trikilometrovym nakupnim pasem utece cas kdyz pred nima pujde clovek s jednim lednakem…
tak ta brigadnice je priserna, asi ji smlouvu neprodlouzite hadam…
ja ted vedu s kolegou ty pohovory, tak to vidim, ze si dost predstavujou hodne penez za lezeni doma, ale samozrejme ne vsichni. je to docela sila a mozna jeste budem za chvili radi jestli ukrajinka se spatnou cestinu nebo nulovou bude aspon markovat zbozi, aspon nebude rozumet tem kecum…
jinak bourka byla husta, ja byla schovana v pristresku takovym turistickym