Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak pátek-ranní-pečení,pak kasa,měly jsme mít mezisměnu,alew tu si odvolal oblastní vdoucí do Slavkova,prostože tam původně měla jít ta brigádnice-co chodí/nechodí a když omylem přijde,tak jde brzo dom,a ještě přijde pozdě,takže ta měla být ve Slavkově ve čtvrtek,to jim tam došla říct,že je jí blbě a šla pryč,a v ptátek nedošla,že prý jde k doktorovi,tak na še mezisměna šla místo ní,a my mínus jedn člověk…,skončila jsem v půl třetí,pak hrrrr dom,doma už byl u nás tatka,a chystal pro děcka s druhým rodičem houpačku,a věci na terase,já šla večer chvílu ze 4 psama,s každým jsem pocvičila něco-s Mxem-přivolání,lehni a kroky,s Betty pachový čtvereček,kroky,otočky,s Dafi přivolání,hledání hračky,
s Žerykem hledání hračky a pak dom,byly jsme kousek mezi polama k lípě,
v sobotu ráno na 5-venku hromy,blesky,pak i liják,já pečení,kolga mražák+maso,zástupkyně chladák-na dest hodin měla přijít brigádnice-mezisměna-jiná brigádnice-ale taky nedošla…..zástupkyně sice šla párkrát na kasu,ale pak měla kamion,do toho pečení,do toho na ni zvonily lidi-láhve/kastle
fronty jak vrata-kolega vzteklej,mě se začínalo dělat blbě…
no nakonec stáhla z volna kolegyni,která došla po jedenácté dopo,když šla kolem front,paní ju seřvala-jestli neví jak má jako chodit do práce???
tak jí kolegyně řekla,že má správně n¨mít volno,takže může být ráda,že vůbec došla….
s pár zákazníkama jsem se bavila na téma-moc se omlouváme víc nás není,vypekla nás brigádnice a holt už moc není kde brát,protože prostě ti zaměstnanci mají taky na sobotu svůj program a tak-tak jedna paní mě říkala,že v Kauflandu v Brně naprostý peklo-nejsou lidi-paní co tam dělala,je na mateřské,další paní mi říkala,že dělá v kravíně-taky problém tam dostat lidi…..
no nic,v půl druhé jsem skončila,dojel pro mě Martin s Dafčou,a doma už byla rodinná sešlost-brácha Martina s dvěma prckama-holkou 2 roky,klik 4 roky,druhej brácha s ženou-kluci-13 a 15 let,tak jsme sedly na terasu a kecaly ze švagrovou,
pak jsme hrály ze švagrovou a máti a 13letým synovcem activity-hra,kde se podle kartiček bud kreslí,nebo předvádí pantomima,nebo popisuje,já když předváděla pantomimu,tak jsem v půlce zapoměla co přdvádím a šla jsem si to přečíst:-(()
su čím dál blbější….
no ale nasmály jsme se,to zas jo,k večeru trochu sprchlo,ale jinak nepršelo,tak jsem vzala večer 3 pséky k rybníčku a zpět a po deváté večer jsem šla spát,ráno pěšky do práce,chladák,pak mražák,kasa vybalování a ve 2 dom….
už at je aspon půlka září…
Fifi-já ti nevím,co k tomu Troldíkovi mám napsat,nevím…tak snad jen at je tady co nejdýl a at se nic nehorší….