Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fifi

Bryvecir vespolek,
    dneska mi taky nejak tresti lebza. Pocasi, tlak, rosny bod?

Cajdo
    Lidem co ji chleba vasteji nez 3x rocne asi prijde nornalni mit kurku:D
    ALE!!! Budu je chytat na dingo suchary:D

Nojo, mne vubec nedoslo, ze ty klasickej chleba nejis. 🙂 Jak psala kachna, ideal koupit treba ctvrtku, nakrajet a sup do mrazacku. Dingace se ti budou asi blbe napichovat. 😀 Btw – uz si neco posilala? Abych dala echo ohledne posty, at nedopadneme jak Maya. 🙂
    Tak to ma kazda linka ten sokl, nektery maj teda nozicky, nase ma sokl a oni sou za nim a to teda nevim jestli chci betonovat…
    Ahaa, to je jina, ja to pochopila, ze vam tam lezou nakou skvirou ve zdi. Vycvaknete soklika, nachytate do siti a bude klid. 🙂

Odetta
    Esuska mi volala a koukam, ze se zjevila uz i tady. 🙂
    Česnečky je teda škoda. Jakou děláš? Klasický oukrop nebo nějakoun specialitku?
    Asi klasiku, jen cesnek davam az nakonec. Navic nekdy vytunim rozslehanym vajickem (to byl vcerejsi pripad) nebo varim brambory i s kouskem uzenyho. Trochu se rozlezela, slany je to dost, ale sezrat se to da. 🙂
    sou na tom vzkazu sprosté obrázky, asi nějaký umělecký výtvor.
    Zis ukaa, vyfot, podel se! Chci to videt, pridame kdyztak do galerie. 😀 Snad se jen nudily deticky na konci prazdnin a nemate tam nejakyho „fanouska“.

Mirko
    K M. se radsi vyjadrovat nebudu. Ale kdyz tebe boli celej clovek, ze nemuzes ani dyl spat a odpocivat, zajdi si fakt k doktorce a nech si napsat nejaky rehabky pravidelny. Ne jen nejakou hura masaz o dovoleny, zkus na sebe, prosim, myslet. 🙂

A hnusy v batohu nepripominejte, jsem mela na tabore v igelitaku nakrajenej kousek tocaku pro Ruzici. Pri baleni a odjezdu jsem to nekam flakla do auta. Uz par dni si rikam, ze auto nevoni po ruzich… Pytlik nalezen zakopnutej pod sedackou, nastesti nerupnul. Vedecky a praxi jsem prokazala fakt, ze igelitakem pach prochazi. 😀