Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Černejčaj-no uklízecí amok-o půl třetí jsem šla s pidi kafem na to,za hodinu všechno hotový,ted jen schne zem,večer sundám prádlo,
    okna umývám několikrát za rok….ale to kdybych na nich neměla hromady kytek,tak je to rychlejc….,
    jinak já už delší dobu vím,že nemůžu se celý den válet….
    že když dlouho ležím-a to myslím i v noci-že bych šla spát v 9 hodinmstávala v 8 třeba,tak mě bude všechno bolet,budu rozlámaná….a stejně tak přes den,když mám volno,jdu 2krát za den ze psama,mezi čtením,a válením se a šlofíkem,když nemám uklíecí den,tak třeba vyčešu psy,srovnám knížky,zacvičím si…jdu třeba k večer na chvilku ze psama-jakože třetí pidi vycházka….
    kud nejedu na otočku do Bučovic,prostě nemúžu ležet celej den u knížky/tv…..musím po pár hodinách vstát a nevím-srovnat knížky,umýt mikrovlnku,jít na dest minut ze psama….
    prostě jak ssu dlouho v jedný poloze,tak začnu tuhnout a všechno mě bolí…
    pochopitelně,když mě není dobře tak ležím,to je jasný….
    s migrénou lituju-ale Odetta má pravdu-radí se na to mimo jiné kafe…
    já si dávám každý den trošku,právě aby mě to nechytalo,+do sebe rvu multivitamíny-hořčíkmmagnézium,zinek,jsem to dostala od bývalé švagrové na Vánoce,a ted to do sebe celkem cpu…
    a jinak-mor je pro mě sezení na hlavní kase-kvůli krční páteři….
    jinak-já mám ukrutnej výletovej absták,ale strašnej-už dlouho,
    tak bych jela někam na výlet ze psama…
    už at je podzim,blbý je,že v jedn den volna se mě často nikam nechce,přes léto to ve vedru nejde,Martin má neschopenku,sama se bojím,
    a jako,když budu mít v září dovču,tak Martin bude mít bud furt neschopenku,nebo bude v práci,nebo bude na prac….tam snad ne…..by mě švihlo…..
    tak já ti závidím výlety,mocinkymocinkymoc…najednou stranu bych chtěla,na druhou stranu se mi nechce-oči by šly a nohy nemůžou….