Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Maya,Odetta-ale,ani bych tak nešůrovala-teda 4kombinaci-vysát/vytřít celej barák+pohovku,pelechy,+wc,koupelka,to bych dělala stejně-protože prostě bordel z andulek a tak,a jednou týdně to dělám prostě všchno….
    no a v úterý,když jsem měla volno a psychologa,tak jsem neuklízela,a do konce týdne budu v práci+tady bude tatka-tomu vadí zvuk vysavaču-vždycky prchááá:D:D:D
    a prostě jak většina lidí uklízí o víkendu-no tak já mám dneska vlastně víkend….+jsem ho měla v úterý…
    divný,že venku teplo,a prádlo ještě není suchý?no kam ten svět spěje….
    no a to šůrování dveří-venkovních,+okna z venku a parapety-tak to kvůli té návštěvě-at teda nesedí u špinavých oken,parapetů….to zas jako nedělám často+někdy zem na terase……..,ale to taky občas…
    ono Maxík nám zas totiž občurává terasu tak taky fajn-jako vevnitř křesla a stolky….mě s tím fakt sere…
    jak byly rodiče na dovči,tak to nedělal,protože jsem ho ráno vypustila dohlídla at se vyvenčí na trávě,případně jsem ze všema 4 šla okamžitě na vycházku,
    a ted jak bylo deštivo-blátivo,tak rodiče ho pustí a on si jde vyčurat na terasu,a lehnout na pelech a zdar,bych ho uškrtila….
    k Martinovi-jako chápu,že Mayu nebaví už hádat,protože mě to nebaví hodně…..
    tak šel na kontrolu-ortopeda má v říjnu-tak jsem si holka jedna naivní optimistická říkala-tak pude do práce,protože ortoped za dlouho,nemůže být tak dlouho doma,momentálně su to doma já koho furt bolí záda,kyčle,zápěstí…
    no nic-takže zazvonil zvonec a pohádky byl konec-nenenenenééé,Martínek bude ještě doma,protože MUDr. jeho obvodní potřebuje papír od odborníka,proč je doma tak dlouho,a když má ortopeda za dlouho,tak se má objednat k neurologovi….a ten má ted dovču…..,ono ted mají prostě doktoři dovolený….
    takže zatím zase nic……
    jako má nejčastější emoce kterou cítím je bezmoc-bezmoc nad naším zdravotnictvím,bezmoc nad prací,kde sehnat a udržet tam lidi je prostě nesplnitelnej úkol-což je jednak daný prací z lidmi-hodně lidí mi říká,že by na to nemělo dělat s těma zákazníkama-a neříkají mi to líný lidi,říkají mi to lidi,co makají ve fabrikách,co makají v kuchyni,v cukrárně….
    prostě lidi co dělají fyzicky,i směny,nejsou líný-ale nešly by dělat z lidma-bud,že by na to neměly,že by se s nima musely hádat,nebo by z toho psychařily,říkají to někdy i lidi ve frontách-já bych to dělat nemohla/nemohl…
    pak pochopitelně směny….ono jedn volnej víkend za měsíc,když má člověk rodinu,děti-taky nic moc….
    +dostat se do práce na 5 na ráno taky není zrovna jednoduchý,když někdo nemá auto,na 5 zase toho moc nejezdí z dědin-busy,vlaky jo,busy ne…
    takže tam celý roky bojujem s tím,že málo lidí….,
    což ale mají ve zdravotnictví taky,že…..a vlastně do fabrik se taky lidi moc nehrnou…
    no ono,když vidím ty mladý…každej si chce vydělávat počítačem….
    instagram….nechápu to….