Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Čau holky! Mám dneska hrozný KOPR (takže soucítím s Mayou) a někdo nám ve schránce nechal sprostý vzkaz, tak to vidím na úspěšný den… 😀 Co ta Ešuska? Už se někomu ozvala? Víme, že jsou v pořádku?
Fifi
Možná by měla nějakého lékaře navštívit i paní majitelka. A to nemyslím zle ani urážlivě, ale možná je tohle způsob, kterým v sobě něco řeší…? Rozumově jí přeci musí být jasné, že je to průser, tím spíš, že už udělala zkušenost s jiným psem… Tak snad aspoň vyrazí na tu veterinu na preventivku, když už nic. Asi by nebylo od věci ani preventivní kardio.
Česnečky je teda škoda. Jakou děláš? Klasický oukrop nebo nějakoun specialitku? Já oblibuju krém z pečeného česneku. Zkus v tom vyvařit bramboru, třeba tu sůl stáhne…?
Na Troldíčka mám všechny palce nachystaný. 🍀❤️
MirkaD
Nechápu, že to té slečně v práci vedoucí tolerují. 😳 Než taková brigádnice, to radši žádná…
Jo a lenost při volném dni si představuju úplně jinak. Vždyť Ty jedeš jak motorová myš i o volnu. A s Martinem hádám, že se s uschopněním bude čekat na vyjádření ortopeda, kam dostal termín na březen.
Maya
Tak aspoň dali vědět, že to uložili jinam. Já šla jednou do boxíku pro balík, a až u něj jsem zjistila, že mi tu zásilku nechali v nějakém obchodě (s naprosto nepřijatelnou otevírací dobou), protože box byl zrovna plný. Málem mě tehdy švihlo, neposlali ani mail, nic. Soucítím, jsou to ***.
Tady na vesnici to funguje spolehlivě – dali sem box, a asi je naddimenzovaný, protože je v něm vždycky místo. Zrovna tam dneska s Gremlinem míříme, má tam balíček. 😀