Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Maya-tvá věta-já se stu strašně nudíííííím-no nic….:-)
    já su dnes doma-a teda nenudím se ani doma-o víkendu mají přijet švagrové,švaři a jejich děti+tatka,tak máti bude dělat přesavbu na terase-máme tam moc věcí….
    skřín s věcma-deky….co se nnevleze doma,ta je v rožku u rodičů dveří a podél terasy-po oknama našima 2 botníky,z toho jedn slouží jakotrimovací/česací stolek-takže vevnitř je vyřezaná police ve tvaru U,aby se mě tam vlezly nohy,když tam sedím,tím pádem,se tam už tolik nevlezou boty….
    nad prvním botníkem věšák s vodítkama,náhubkama,postrojama,pod tím 2 košíky s psíma hračkama,na skříni 2 koše s psíma hračkama co se používaj občas…,vedle botníků furt pod oknama mají psi z matraček,povlečení,,peřin dlouhý pelech…
    a pak je křeslo od PC,Martinovo křeslo,stolek,a v rohu je dvojkřeslo a naproti stolek,+stolek s kvítkama-no a to se bude posunovat,doprostřed přijde velký stůl co je u zábradlí…
    takže bych tam měla vydrhnou zem,což se mi zatím nechce,když to není poposunutý…
    tak jsem ráno vyprala povlečení,+kapesníky,záclonu….
    ze psama jsem šla po dědině ke knihovně ,pak k rybníčku-tam trošku cvičení,hraní a dědinou dom,
    doma ostříhat Martinovi palicu,a jely jsme do města on na kontrolu k MUDR.-následuje čtrteční hádanka-je Martin uschopněn,nebo není????
    takže hádejte,at se zabavíte,kdo senechce zabavit hádá stejně-protože to je napínavá hádanka:D:D:D
    no tak jsem se ve městě stavila za Aničkou v knize,tam jsme pokecaly hodku,
    doma umýt z venku okna+parapety,ty i zevnitř,zevnitř jsem teda okna neumývala,protože bych musela oddělar fůru kvítek a dát zpět,tak zase tak akční nejsu:D:D:D,umyla jsem dveře,zrcadlo na chodbě,v koupelce,zracadlo,poličku…zbývá vana umyvadlo,vc,a vysát domeček-Martin vysál jen koberec,a to bleskurychle….neslyšet 5 minut vysavač tak to nepoznám:-()
    tak vyst domeček,vytřít…
    a blbý je,že jsem si ted shrupl,a nic se mě nechceeeeeee
    pracovní zápal je pryč…
    nic jdu ho hledat…
    protože po práci se mě tuplem nebude nic chtííít,
    bože já su tak línááá,jak ta veška bílá,su strašně líná,líná jak veška,a k bleška,sedí a hajínka,potvůrka malinkááá,sedí bleška….
    nic,du si dát pidi kafe a jdu…..
    Černjčaj-ze štítkou jsem to netušila a chleba máme věčně dost….
    chleba i dáme,my chlebíček máme,myšky si dají chlebíček,a udělají bááác-a bum…