Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Černejčaj-tak vidíš,taky jsi šila:-)
    jinak mě se barbíny právě nikdy nelíbily,mě se líbily ty klasický mimina-jak měla Maya-to vypadalo dost věrně,já měla podobný,ale němělo tak propracovaný ručičky,faldíčky a tak,bylo i z takové tvrdší gumy….
    jinak já měla medvídka růženku,opici…
    pak se to všechno vxházelo z půdy…
    zbyla jen mončička-mončičák,jo,já si hrála docela taky dloho,tak už jsem si pak hrála s mladší ségrou spolužačky….
    Odetta-to víš,já su pesimista ze smyslem pro humor:D
    jinak,má mamka dělala od našeho narození jako uklizečka na policajtech-měla to 5 minut od baráku,tatka dělal kameníka,deset minut od baráku,-pak ve fabrice-taky kousek od baráku,naši měly vlastně 20let života protisměny kvůli našemu hlídání
    no a na policajtech byly psovodi,venku kotce ze psama,cvičák,na zdech obrazy,diplomy,medaile,jeden od jednoho psovoda z jeho dcerou jsem pak chodila na cvičák-ona si od 13let půjčovala NO,v bytě psa neměly,pak tak kamoška šla taky k policii
    no,takže já chtěla vždycky psa-a když jsem začala tahat po venku plyšáka Astu,na vodítku,stříhat jí z papíru kosti,česat a cvičit ju-hustily psovodi do máti,at mě pořídí psa-tak jsem si koncem črvrté třídy vybrečela u tatky psa,a od jednoho kolegy z práce-měl malou kníračku Bettynu se u nás zjevil Kim-začátek prázdnin,matka kníračka,otec neznámý….
    no a od té doby su pejskař….:-)