Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Maya,Černejčaj-teta dělá v Albertu v BK,tak na tu dvojku chodí někdo občas,markování na samoobslužnejch hlídáz jedničky,
    ale jinak jo,máte pravdu,kdyby to tak šlo,bylo by to fajn….ale při našem vedení tam kdesi nahoře si řeknou-když na kasy musely být 4 na směnu a v mín akční dny 3-celkem na obchod,tak ted stačí 2….,když nemusí na kasu….
    no nic….
    Odetto-nedá se nic dělat,naučím tě šít-bud v klidu,nepotřebuješ šicí stroj!!!
    jen látku,nůžky,2popruhy,kroužky,případně suchý zipy a dvě tenký gumičky…
    hele šila jsem tak kdysi na panenky,a pak jsem tak šila i na psy!takže pohoda
    ŠVADLENY NEČTĚTĚ-NEMUSÍTE TO PŘEŽÍT!!!!
    takže-šila jsem si takhle reflexní vestu na Gera-postavíš psa-případně posadíš-přehodíš přes něj látku-kolem krku,k zadečku-bez toho psa trošku zmenšíš velikost látky,nehodíš na něj metr krát metr…
    všimni si,že já dopředu nic nepřeměřuju,evidentně se obejdeš bez měření…
    takže přes psa přehodíš látku,kolem krku k zadečku,na psovi ju nůžkama obstřihneš-tak at máš přes boky,záda,zadeček-obstřihnš na psovi látku-jako jaseně-můžeš změřit psa,a látku přesně obstřihnout,ale to já nedělala ani u panenek ani u psa:D:D:D
    pak,máš-li střih látky,a furt celýho psa,můžeš začít šít-pokud máš střih látky a rozstříhanýho psa,kterýho sis rozšmikala při obstříhávání látky-tak nemušíš šít nic,když už není na koho:D
    ale máš psa,střih,
    takže jedn popruh látky dáš zepředu,pod krk na hrudník-aby jsi to nemusela zešívat k sobě,druhej popruh rozdělíš na půlky a dáš pod břížko a na zapínání bud suchý zip,nebo 2 kroužky jak u pásu u gatí,a ty dvě gumičky dáš pod stehýnka,ne moc pevně,at pesjskovi neodlítává konec kabátku-pláštěnky….
    budešli mít trpělivost můžeš látku obšít,což já nikdy už nemám,tak to nechávám obstřihlý jen….je to fukční a jednoduchý…když to není moc křivý…:D
    tak vesta u mě u Gera plnila účel dobře….sice vzhledově to byl zážitek,ale hlavně proto,že to bylo křivě ustřihlý…
    pokud střiháš normálně jak člověk a ne jak já:D
    řežu/stříhám všechno křivě:D
    tak účel to splní a o to jde…na pláštěnku bych použila místo igelitu takvý ten pevný ubrus na stůl,v domácích potřebách,dřív se dával na chaty a tak,tak provizorně….