Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

PetraK-tak jestli je to co to si myslíte-a nemůže to být i viroza?přece jsou i normální nachlazení?ne?
    tak přeju lehlý průběh,mě imunitu zvyšují zákazníci…..,
    jinak k tomu stěžování-jak si psala,že tu řešíš blobosti,a přitom Fifi to má z Troldíkem takový složitý….
    mě to připomělo kdysi,jak mi kamoška,když mi umřela máti,tak mi kamoška říkala-blablablabla-něco prostě-děti/domácnost,škola….no prostě její nějaký starosti-a říká-jéééé promin,já tady melu takový kraviny,si stěžuju,a ty máš větší starosti…
    já jí tenkrát říkala-je to 25 let,ale stojím si za tím furt-to,že mě umže mamka není starost/problém…
    -problém je u Petry z ledničkama,u Mayi ze sporákem….
    ale já nevím jak to napsat,prostě smrt-příadně věci ze zdravím mi nepřijdou jako problém-protože -ze smrtí se nedá nic dělat-je to neštěstí,smutný,strašný,-ale nedá se to vyřešit…..
    a se zdravím to mám nějak podobně-ve smyslu-pokud člověk neřeší-je to angína,chřipka?mám si vzít neschopenku/jí k Mudr,?dovču?přechodit to?
    ke kterýmu ortopedovi se objednat?-ehm Martin po týdnu zjistil,že se máobjednat v Brně,mu dnes řekla doktorka….tak už tam mohl být objednaný,nic no…
    -já nevím-jak to napsat-mě prostě nějaký větší zdravotní trable-ted nemyslím normoš zdravotní neduhy
    ale takový to-jééé já si tady stěžuju na to a na to-když on /ona má tohle….
    já větší zdravotní trable totiž nějak nezařazuju mezi problémy-protože problém pro mě je něco s čím, se dá něco dělat….
    -prostě problém je hodně vody-hodně deště,málo vody,
    rozbitá lednička,bojler,pračka…..
    ale furt nevím kam zařadit zdraví….-jjáí osobně to mám v kolonce-s tím se nedá nic dělat -nebo máloco dělat-já to mám vlastně v kolonce –bezmocnost…
    ted myslím chronickéé nemoci-jako,že můžeš něco ovlivnit životospeávou,cvičením,myšlením-ale jako úplně ti nezmizí vyoký tlak,bolavý záda,crohnova nemoc,alergie….
    -jasně,když někdo někomu umře,vyhoří dům,vytopí tě voda-je to děs a horší,než rozbitá lednička,bojlr a bolavý záda…
    ale s těma prvníma věcma se nedá nioc moc dělat,a ty druhý-tam to zase může být…stokrát nic umořilo osla….
    nevím,jestli je ted jasný co jsem tím chtěla říct….napsat…
    Fifi-přeju at se to s Troldíčkem vyřeší co nejlíp-něco na opichnutí jak u zubaře?
    s jezevčíkem děs…pošlu ti Dfinu?chceš?….mě se to furt nedaří:-((((