Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Kuskus
Kde to psali? 🥺 Nemůžu to nikde najít…
MirkaD
Máte to v práci hustý, to si neumím vůbec představit. Jak kdyby nestačili zákazníci, ještě ta nespolehlivá holka do toho… Líty, líty. Ale super, že Tě nic nebolelo! Víc takových dní!
S dospělákem do deště taky normálně chodím, ale Gremlin má tu teplotní pohodu zatím dost posunutou, jak je pod 22 stupňů, chtěl by přikrývat. Teď tu leží přikrytý na gauči. Máme tu 20 stupňů, já jsem v tričku s krátkým rukávem a štěně pod dekou – dokud jsem ho nepřikryla, pořád přelehával a budil se, mručel nespokojeností. Jak jsem přes něj hodila deku, hned tvrdě usnul, a ani není sbalený v těsném klubíčku, vyvaluje se na zádech. Nevím, co s ním budu dělat v zimě. 😀 Ale beru to, je to štěně bez podsady a má skoro nahaté bříško. Ale nechci, aby durch promokl, ještě by si něco uhnal. I takhle chce (on sám) po minutě na dešti dosucha utřít. Vyčůrá se a běží zpátky domů, jak kdyby mu za patama hořelo. Někdy na mě zkouší i úprk domů bez vyčůrání. Ale mělo by snad brzy přestat pršet, tak se snad odpoledne konečně dostaneme někam dál než za dveře. 🙂 Sekáč tady žádný není, bydlím na konci světa. Plést a šít neumím. Naštěstí to vypadá, že se to počasí už konečně umoudří.