Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak včera v práci ráno pečení,pak dvojka kasa+vybalování,
půl pelety kafe čaje a 2 obří palety drogerky,-takže běhání na kasu a k paletám-jako třeba dest bedn z lenorama-aviváž-sundat,pod tím 5 plat plechoviček pro kočky,ty dát do regálu a na paletu zase ty lenory,pak xxxx menšího zboží a pod tím krabice s granulama co se nevejdou-tak sundat,na druhou paletu,+další bedny z druhejma granulema pro kočky co se nevejdou,ale jsou v akci,takže jich musí být víc…
no prostě v pondělí toho chodí víc,s tím,že se počítá s tím,že se všecko nevleze,takže se přendávají bedny zleva doprava a z prava doleva,aby se člověk dostal k tomu co se vleze,a celkem těžký věci…
no střídalo se to s chozením na kasu-kde zase byla úroda…..
nevím,kde se to furt bere….
chlap-24plechovek piv-plato,vždycky vyndáme jednu plechovku z prostředka,tím se to nerozbije,namarkujem 24krát,dáme doprostřed,
někteří zákazníci si berou plechovku navíc,ostatím je jasní že když se to vrátí doprostřed,udělá se dírá 2cm,opatrně vytáhne plechovka,nic se nestane!tenhle-at to namarkuju a nerozdělám!!
já-at mi to teda předvede
on-od toho jste tu vy,co já
já-tak jo-jinak to ale nejde
on-tam mi to zalepíte!!!
já-aha-vyndám opatrně uprostřed plechovku,namarkuju,na kase izolepa není,necchám tam stát frontu a jdu do skladu,pro PENNY červenou izolepu-vrátím se-rychle-ustřihnu 2cm!!!!!pásky,přelepím pidi dírku….chlap poděkuje a odchází…
další-je fronta,já vybaluju,je fronta třeba sedmi lidí….
ale každý má 2/3 věci-taková fronta-jak když jdou chlapy pro svačiny-pití,rohlíky,paštika…,za 2 minutjy je fronta fuč….
a chlap-si dělají prdel,tady je fronta,a jede jedna kasa-no to není možný-vzteklej,v ruce rum,-tak říkám-běžte si na dvojku prosím,ještě se skočím v rychlosti zeptat pracovně na něco kolegyně,a jdu na kasu,nanarkuju mu rum-a říkám-jak dlouho jste čekal?2 vteřiny?
a on-no byla jste rychlá-úsměv-a já-no to víte-kdo to má poslouchat…
za 2 vteřiny jsem namarkovala 2další lidi,a mezitím kolegyně ten zbytek-každej ty 2-3 věci,a nikde ani noha…
že většina zákazníků zíve takže jsou jim vidět mandle je jedna věc-kašel+kýchání-nezakrytý pusy je druhá věc……
peklo toto…
nespolehlivá brigádnice měla být v práci tu neděli mezisměna-to nedošla,takže ve dvou lidech…a nebyla ani v sobotu to místo ní musel jít někdo jinej,má přijít zítra ráno,-má být středeční akce mlík…takže čekáme velefronty,že se nikdo nehnem z kas,takže jestli nedojde tak bude dost veselo….
vzhledem k tomu,že nás tam moc není…
no nic
odpo jsem rychle v deštíku vyvenčila pséky-5minutovka k zastávce a zpět,
a šla se válet,k večeru po dešti,tak jsme šly ze psama k lípě-teda velebláto,
ale konečně trochu jiná vycházka-než po k rybníčku/ke křížku….
takže k lípě,od ní podél lesa k hájence pak ještě k vysílači-takže jsme spjily 2 vycházkový trasy dohromady,a zase zpět k hájence a dolů,
tak delší vycházka byla za náma,a já šla číst na terasu ke kafi-a za chvilku jsem seděla s knížkou v ruce,s Dafi na klíně-a spala:-)
no večer jsem si pustila rockový balady a šla si zacvičit-a NIC MĚ NEBOLELO!!!!!!!!BOŽÍ-jestli to bylo střídavým pohybem v práci?
jako určitě,furt lepěí než být furt na kase*to je záhul na pátřeř krční+ramena,loket,zápěstí+kyčle,jak furt sedám/vstávám…
ale zase to táhání těžké drogerky…ale NIC BEDRKA V POHODĚ….
no nicméně,dnes ráno už mě zase bolí celj člověk,ale tak jsem vstala až v 8,10,jen jsem v půl šesté dala čurat pséky
Dafi nechtěla jít ani z tersy,ráno pršelo,mokro
Max nám zase obchal nábytek na terase…dlouho to svina nedělal,ale je mokro,co by chodil na trávník,když terasa je zastřešená…
tak Dafi nechtěla jít ani z teras…
takže jsme šly přes zahradu,ke křížku,tam jsem šla mega rychle,takže se pejsci pro běhly,od křížku dolů mezi polama směr dědina,u rybníčku jsme si pocvičily-kroky,otočky,chůzi,obíhačky,packy+jsme si hrály s pletencem,a já aby byla Dafík akční tak jsem dost chodila-takže jsem z nich nejvíc prošlá:Doni měly na střídačku čekej:D,dědinou dom,doma jsem si chvilku pohrála na zahradě s Žerykem a Dfík se mnou pověsila prádlo.takže jsme utahaný všicí 3
Odetta-já teda chodím ven i za deště-mírnýho,když lije tak před vrata-vyčurat a dom,ale je fakt že jsem nikdy neměla krátkosrstý mrně,
jinak jo-jednou jsem dělala psům pláštěnky z igelitu a já nic jinýho neměla a lilo,tak hooodně dlouho dozadu..25let???
jinak jsem pláštěnky a svetřík na fenu měla až na starý psy-svetřík i pláštěnky mi pletla kámoška…,
-jo jinak Killyně-kníračce jsem kupovala ze sekáče teplájovku-kombinézu-ta byla boží-35kaček,a pes i já spkojení-i svetříčky tenký jsem měla na psy po dětskách-na Gera když mu bylo starýmu zima tam měl na doma tenký svetřík po dětskách od švagrové,
tak co koupi Grelinkovi v sekáči nějakou dětskou pidi pláštěnku/bundičku?
furt to bude levnější než nový na pár dní ze zveráče?