Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fifi

Esusova
    Já nebudu mít o čem psát. Páč budu v posteli
    Ale doprdele. Tak se taky nech vysetrit a otestovat, se vam obema muze papir o prodelani hodit na podzim/v zime. Ja furt doufam, ze vas nesejmulo totok, dyk jste si s tim uzili svy. 🙁 Venceni ve fleesovce nebude chorobou, i ja uz vytahla dlouhy elastaky a mikinu. Sklepa fot, fot vsecko, az budete na stary kolinka si rikat, kam vam tech x let plachlo, budete mit dukazy. 🙂
    a já si tady zoufám nad blbostma
    Jakejma blbostma? Podstatny veci resis.

Odetta
    Jee, si poslala naky hadanky? To se techam. 🙂
    Gremlina navlikni do vesticky lehky? Treba ty Trixijacky, neprochladne, nezmokne a bude mit trenink na oblikani. Ja psiska do deste teda netaham, kdyz jsem doma, sup curkat na zahradu a domki, stene je ale jinsi kalibr. Chapu, ze ma nekdo deste plny zuby, zahrady, potoky, je potreba si taky postezovat. Vseho moc skodi.
    Snad se podaří vymyslet nějaké šetrné, ale účinné řešení.
    Uvidime, co vymyslime. Mu to zacina zasahovat do skusu, jakoze se toho spodni spicak zacina dotykat. Zkusim to vyfotit a az budu scucavat fotky sadelnaty nudle, ukazu, o cem mluvim.

Maya
    výrůstek blbý, nešla by ani sedace jako u čištění zubů?
    nebo umrtvit nějakým tím gelem co používají zubaři a pak rychle fiknout?
    snad to nějak vyřešíte

Kvuli ledvinam neni ani ocko, ani odcervovanej, sedace pro nej neprichazi v uvahu. Chci se domluvit, ja nemam problem asistovat u toho, jako jsem to mela u Kremylka. Lokal, gel, otazka, jak moc ta mrcha bude krvacet, je to dasen… V patek budu chytrejsi a dam vedit.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.