Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
MNo, tak ne, že nebudu mít kdy psát, protože mám celou domácnost na hrbu.
Já nebudu mít o čem psát. Páč budu v posteli
Zítra volám doktorce, bolí mě v krku a potím se jak Ketty Sharp, když jsem ji vodilo po vítězství v Chrchli 🙁 . Do ….le práce už.
At to neni hnusak, at si to neprozijete zase.
Smůla, tohle přání už nevyšlo. Těžko to bude něco jinýho 🙁
Teda ale pracku mate tuze krasnou, pani, a sklep taky mate, mohla bych ho videt?
HO příležitostně fotnu – oni jsou tam dvě místnosti, jedna je skorem hotová – tam bydlí pan kotel a za rohem budou police na který jsem natírala minulý týden trámky, aby se tam už přestěhovaly – až vymaluju – věci z půdy. A v tý druhý zatím nejni nic, tam je základní betón a nahozený zdi maltou. Tam budou jednou marmeládičky, vokurky , kysaný zéli, cibul, česnek…. atak jako podobně. Ale ofotim a vložim
udeluju ti Rad pabouci nohy 1. stupne. 😀
no tak tendle řád si s klidem a láskou můžeš nechat, brrr.
Tady v sobotu v podvecir zacalo prset. Jakoze krasne prset, zahradnicky, chvilkama i houst, ochladilo se konecne. A ted taky jemne mzi ci prijemne prsi.
jooo? No huráá, tak konečně i u vás. tady začlo pršet v podvečer a prší pěkně furt. Dobře se ochladilo. venčit jsem šla ve fleesovce, ale to asi i tou chorobou.
V patek maj Pruhy kontrolu na vet po ctvrt roce krev a moc, uvidime
to držíme moc palce, šécky, máme jich tu privela. Dáš pak vědít, jak jste dopadli prosím?
. Nejak. Nebo upalit. Nevim, kdyz narkoza pro nej nepripada v uvahu. Echjo.
🙁 🙁 a já si tady zoufám nad blbostma 🙁 stydím se a o to víc, držím palce.