Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Zdravicko vespolek,
zejmena panu a pani domaci! At to neni hnusak, at si to neprozijete zase. Teda ale pracku mate tuze krasnou, pani, a sklep taky mate, mohla bych ho videt? 🙂 Pasandaa, ze pabouka vynesla, udeluju ti Rad pabouci nohy 1. stupne. 😀
Dennyky uz zase vyletuje? Se furt placati na koupaku, coura na jihu nebo u vas, to je moralka totok. 🙂
Tady v sobotu v podvecir zacalo prset. Jakoze krasne prset, zahradnicky, chvilkama i houst, ochladilo se konecne. A ted taky jemne mzi ci prijemne prsi. Skoda, ze to takhle nemuze bejt prubezne, normalni srazky. Odetto, Mayo, poslete prebytek vody sem, tu to jen zasycelo a neni skoro nic znat. Aspon, ze vam to nic nesplachlo, nesmetlo, nevytopilo.
Cajdo, doufam, ze je Charlik po kradareni ok. Ja bych teda olej do psa po proteinovy tycce a datlich nelila, sezrany veci na zacpu asi nebyly. Musis si svy zdroje lip hlidat! 🙂 Moc pekne si fotila, co ses dovolenkove flakala.
Maya
Gratuluju k ukonceni hlidani. Ja odevzdavam spekatej makaron zejtra. Ona je hodna, zlata, neco asi i zhubla. Jen stve Troldu se svyma zvukama, bo ruzne chropti, chruci, hrabe v klicce (kde ma cuza pelech a zaviram ji tam jen, kdyz nejsem doma nebo kdyz krmim), ktera potom rachta. Je z toho utahanej a vopruzelej jak starej dedek.
V patek maj Pruhy kontrolu na vet po ctvrt roce krev a moc, uvidime… Hlavne se chci domluvit, co s jeho vyrustkem na dasni u spicaku (jeden z ledvinovejch projevu), dost to vyrostlo a asi by bylo dobry to vyndat. Nejak. Nebo upalit. Nevim, kdyz narkoza pro nej nepripada v uvahu. Echjo.