Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Nazdárek! Tak k nám už dorazil podzim. Je patnáct stupňů a zase prší. ? Gremlin se schovává na gauči a dělá, že neexistuje. A já doufám, že dřív dovymění ty zuby a přestane kousat, než přijde opravdová zima, protože bych nerada měla roztrhanou bundu.
MirkaD
Ach jo, nevím, jestli by mi dřív škublo z Martina, nebo z té práce. Držím palce, ať aspoň nemáš směny s tou problematickou brigádnicí…
Čajdo
To je blboun ten Karlos, ale asi to bude labužníček. 😀 Už to vyhodil?
Maya
Držím palce, ať vás to nevypláchne. U nás v potoce, kam přitéká voda z rybníka (a že ji přitéká fakt hodně, duní to tam, že není slova slyšet), paradoxně skoro žádná voda není. Co odbagrovali to dno a vegetaci, není tam víc jak pět čísel vody (a vešlo by se minimálně metr, možná i metr a půl). Asi to prosakuje, jinak nevím. Jo a asi to vzali i s bydlíkem ledňáčka, ten už se taky neobjevil. ??
S tou centrální evidencí jsem to včera na půl ucha slyšela ze zpráv, a nejsem z toho úplně moudrá. ? Pochopila jsem to tak, že prezident podepsal novelu zákona, že od 1.1. budou veti mít povinnost do sedmi dnů zapsat psa, ale že ten registr zatím neexistuje, a nikdo neví, kdy vůbec existovat bude. To je zase fraška.
PetraK
Držím moc palce, ať to není covid. Pračka s kabelkou jsou suupr.
Jak se to pak řešilo s tou sušičkou už si nepamatuju, ale vzhledem k tomu, že to nikdo nepřevzal a nepodepsal, tak to asi vyreklamovali, předpokládám. Ale prostě koho to napadne. Žasnu, že ji ten maník dokázal přehodit, je tam docela vysoký plot. Ještě jim to hodil do neudržovaného kusu zahrady, kde byly nálety, takže tu sušičku nejdřív půl dne hledali, a pak si k ní asi dva dny vysekávali cestu vegetací. ??