Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

Maya
    Tilda je koukam nejakej vycpanej 😀

jojojo, je to plastický a booožíí! A nikdo to nemá takovoudle krásu, enem já. DÍÍÍKY DENNYKYYY

ovladani, coz je u pracky taky super
    no študovala sem to jako blásen, zatím jsem si střihla jen to jedno praní – takový standard – na hodinku a čtvrt a vypralo to krásně. Mrksla jsem tam takovou směsku a mimo jiné dost zahumusený červenobílý šortky a – krásně to pere, fakt. I na tenhle obyč program. Je tam pak i program na třicet minut a lze ho stáhnout i na patnáct. což u takovýho toho letního oblečení je supr.

co lednice?
    vobě sou fuč – čekám na prachy. A pak OKAY zašlapu do prachu.

my sporak furt nic, počkej, jako že ho ani nedodali? 😮 Já myslela, že přivezli, ale nezapojili.

ale vono jako Loki ho vytrenoval, ze vsechno zradlo je jeho a nesmi nic zrat a fakt nic nezral, dokonce i vatu z rozcupovanyho plasaka plival
    nemohla bys mi ho na chvíli půjčit? Lokiho? 😀 To von je výbornej, že mladýho takhle zaučil, máš o starost míň . Supr řešení 🙂

černej čaj

Koukám, že Karlost je pako, podle toho, co do sebe stihnul naládovat, to je vůůůl! Hlavně, že mu není zle.

Ta je paradni! Denyky prijela s kamionem? 😀
    no tak nějak. Nechápu, jak se k tomu všemu do auta ešče fšicí vlezli. A Romča upekla báječnej makovec, ale ten je. ten chutná i mně a to mák moc nemusím.

Pračka Boženka je na devět kilo, já právě kvůli větším věcem chci, aby to umělo víc kilo. Peru třeba peřiny, polštár, právě přehoz, sice nemáme tak mohutnej, jako vy, je to jednoduchá tkanina, ale těžký to taky nějak je.
    prala jsem to na 40° a vypralo to fakt bombově. Tohle bude asi můj nejčastější program, na co jsem prala prvně. Ono si to umí spočítat různý věci, podle toho, kolik je tam prádla.
    Jsem zvědavá, jak to bude pak s myčkou a jak se skámošíme, nikdy jsem ji neměla. A teď pokaždý, když meju nádobí po vaření …. tak s tak hrozně těším, až ji zprovozníme!