Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Zlatka
stejně nechapu když to do auta dávali tak na to určité aspoň dva museli bejt.Jak si mohli myslet že na složení stačí jeden.A s rudlem?To nemají paletak na velký věci
hele nechápu. Je pravda to, co tu Maya psala, že je to i chyba OKAY, že si nezajistili patřičnou dopravu a vzali to nejlevnější, taky dostanou čočku, hned jak vrátí peníze.
ale dokud neprohlidnem ,peníze nět
no přesně tohle jsem říkala Brtnikovi, operoval s tím, že OKAY je velká firma. No velká možná je, ale jsou to šmejdi.
Odetta
e to Geis vůbec vzal, a že to nešlo jako nadměrný balík
tak těm je to vůbec šumák – tam už seděj samý ukrajinci i na telefonu. když jsem četla ty recenze…. maník čekal od rána, nepřijel nikdo a když tam volal, řekl mu týpek po telefonu, „nět, nět, záftra“ . Takže když se nedomluví nejen řidič, ale ani dispečink……. Geis je fakt šílená šitovka.
Brtníkovi přeju brzké uzdravení a Tobě ať to nechytneš.
to bude asi marný přání. vzhledem k tomu průběhu už je jasný, že jen tak obyčejnej nosohltánek už to nebude. A protože nemáme možnost spát odděleně, tak čítám, že tak do pěti dní mám o zábavu postaráno.
Volal mu kurýr, že mu hodí balíček přes plot – čekal nějakou malou blbost, tak to odkýval. Ovšem po příjezdu domů zjistil, že se nejednalo o jeho nerozbitný minibalíček, ale o dceřinu sušičku na prádlo (nastěhovala se po smrti jeho ženy do patra)… :-/
no ty kráááso!!! No a právě proto i já chci vždycky dobírku. Jak se to pak řešilo?
žjo kalousíky jsme měli za barákem v Prahé. Teď máme na kopečku nějakou sovu, ale zatím nevím jakou. předevčírem, když jsem věšela prádlo, mi prolítla natěsnačku kolem hlavy – malá, tmavá, neskutečně tichá.
Maya
to je chyba toho e-shopu, že mají blbě vybranýho dopravce
přesně tak. sáhnou po nejlevnějším a těm je úplně jedno co se se zbožím děje. Taky jim to do recenze napíšu. Se nepostačej divit.
černej čaj
tka to hygiena vubec asi neresi
hygiena už dávno neřeší, podle mě, vůůůůbec nic.
článek přečtu potom, ale – ty fotky, týýý brďooo čajdo – ta srnka je boooožííí
Mirka
no ty jo to je taky výborná kolegyně tuhleta brigádnice. A jak tak koukám, tak domluva s Martinem ohledně Dafule je………taktně řečeno víc, než komplikovaná 🙁
Držím palce fšem, co je může voda nějak ohrozit. U nás zatím dobrý, ale je pravda, že jsem zatím neměla čas sejít dolů do sklepa to očíhnout