Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

to je zase den!!!!
    v práci v pátek mezisměna,v sobotu volno
    v sobotu jsem šla ráno ze psama-tak nějak po dědině+trochu cvičení,no nějaká ždibec delší vycházka z toho vylezla-nějak jsem to pochodila ke knihovně,k rybníčku+cvičení…
    doma vyčesat pséky+Dafině zkrátit trochu drápy-kleště mám z Akinu-obyč,od nás z obchodu,
    dopo jsem uklízela,k večeru jsme šly ze psama k lípě,kde si Žeryk udělal pachový čtvereček,a na zahradě jsem si pohrála s Dafinou,večer jsem si stihla i pocvičit na záda,předtím jsme poseděly na terase….
    Petrs01-pouštěly jsme su Vánoční koncert Devítky-moc pěkný:-)
    dnes ranní-od 5 hodin-pečení+pečivo+kasa hlavní a vybalování,
    druhá kolegyně chladák+kasa a vedoucí
    kolegyně co mě la přijít na 9hod na mezisměnu nedošla-poslala smsku,
    a že chce směnu jindy-ano je to ta brigádnice,co jednou došla pozděj,pak odešla o hodně dřív,-takže na odpo byly o jednoho mín,a pak odešla o 3 hodky dřív z odpolední…
    takže doufám,že další směnu nemám s ní…
    no nic,bbyla jsem od 5 do dvou,dojely jsme dom,
    venku se ochladilo,vichr,
    v noci pršelo,i trošku,včera k večer,před večerní vycházkou,
    daly jsme oběd,já jsem vytřela,a že budu ležet,Martin na terase ze psama-Dafi si tam leží,no,vylezu ven,že jdu ze psama,
    venku chladno,větrno,před deštěm,říkám-kde je Dafina????
    no šla z našima na zahradu…
    nic,chystám vodítka,hračky-hubnem,že….
    a Dafina u mě a z huby jí padají frolíky-ty měký kroužky…
    myslím,že jsem hlasitě řekla,že na to mr……,že jak …..s ní lícu brzo ráno po venku,aby měla trochu pohyb,že vrazím prachy za dietní granule,že pamlsků dávám takový ždibíčky,že kolikrát nepozná,že něco jedla,
    odměřuju granule,a furt se divím,že nic….
    jako -jasně jdu ke dveřím rodičů do vjezdu,a tam otevřený….
    a psi rodičů mají 24/7/365 dní v roce plný misky-frolíky+granule+zbytky od oběda někdy-k večeři dostávají kapsičky/nebo vařený maso…
    NO TAK SE ŠLA DAFČA NAPAPAT K RODIČŮM……
    JAKO,DEN PŘEDTÍM ŘÍKÁM MARTINOVI,ŽE NEMŮŽE FURT HUČET DO RODIČŮ,AT SI ZAVÍRAJÍ BARÁK,KDYŽ HO OTEVŘOU,AT SKLIDÍ MIOSKY,ŽE SE TAM DAFÍK CHODÍ LÁDOVAT….
    NÁŠ PES MY SI JI MÁME HLÍDAT…..
    NEMŮŽU FURT OTRAVOVAT RODIČE….
    NO NIC….
    vzteklá jde ze psama,Martin s něma šel dopo svůj klasickej kousek mezi polama k trati a zpět-je to něco jako obejítí bloku paneláku-psi se projdou,vyvenčí,počuchají si,ale je to prostě kousek,
    jako mě by to nevadilo,jsou to mí psi,takže delší vycházky,si s něma budu chodit sama,pro mě za mě at sně,ma nechodí vůbec…
    no takže jsem s něma šla vratama,ke křížku,od něj mezi polama doů-lů,šla jsem mega rychle-v podstatě jsem běžela…
    jak jsem byla vytočená…
    v dědině u rybníčku jsem s psiskama pocvičila couvání,kroky,otočky,obíhačky Dfíka Žeryka,a nošení hračky,a v dešti jsem dědinou dolezla dom
    rodiče už měly zavřený
    říkám Martinovi-hele,nemůžem furt hlídat,jestli mají vaši otevřený/zavřený,
    tak bude Dafi na dvoře s náhubkem,pokud bude ležet na terase…
    A MARTIN-CHÁPEŠ,ŽE ONA ZA NIC NEMŮŽE????
    PROČ MÁ TRPĚT?
    JÍ JE VENKU LÍP,NEŽ DOMA VE VEDRU….
    ONA JE VENKU RADŠI….
    -tvl,jako néééé
    já nevím,su tak blbá,že chci prostě nějak ohlídat,kde kolik toho Dafina sežere,což neohlídám,když bude x hodin sedět s Martinem na terase,kterej bude čučet do mobilu a házet Žerykovi,
    jako přece nemůžu buzerovat Martinovi rodiče-a ani nechci-oni si můžou dávat SVÝM PSŮM JÍDLO JAK CHCOU,KDY CHCOU,OTEVÍRAT DVEŘE TAKY JAK CHCOU….
    A POKUD HOLT MŮJ ČOKL FURT HLÍDKUJE A CHODÍ SE NENÁOADNĚ DÍVAT,JETLI NEZAPOMĚL U RODIČŮ NĚKDO ZAVŘÍT žERYKA TOHLE V ŽIVOTĚ NENAPADLO…
    TAK PROSTĚ DAFI BUDE VENKU S KOŠÍEKM,ZDAR….
    SE PICNU…