Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

Maya
    Jojo, já jsem měla dojem, že nám tyhle věci vozili Toptrans, ale jsem silně nevyspalá, tak už si nejsem ničím jistá. Každopádně to s nimi bylo vždy bez problému. Bývalému sousedovi ale třeba PPL hodilo přes plot sušičku, když nebyl doma… Volal mu kurýr, že mu hodí balíček přes plot – čekal nějakou malou blbost, tak to odkýval. Ovšem po příjezdu domů zjistil, že se nejednalo o jeho nerozbitný minibalíček, ale o dceřinu sušičku na prádlo (nastěhovala se po smrti jeho ženy do patra)… :-/
    S Alzou já jsem celkem kritická – na PC komponenty preferuju CZC, a ty jejich PC sestavy… no reálně, když o tom člověk trochu něco ví, se to dá reálně pořídit v úplně jiném měřítku cena/výkon. Řekla bych, že spíš rýžují na lidech, kteří to nechtějí/neumějí řešit po vlastní ose.

Zkusíme víno přemluvit, aby zase rostlo tam, kde má. Spadla jen část. Málem nás to i vyplavilo, chybělo fakt pár centimetrů, ale naštěstí na to nakonec nedošlo. A to máme před dveřma schod. 😳 Bez něj bychom měli vodu v baráku, hladina byla cca 15 cm nad okolním terénem. 😳