Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

PetraK
    Dík za tip.
    Mě s tou lednicí spíš překvapuje, že to Geis vůbec vzal, a že to nešlo jako nadměrný balík třeba Toptrans (doufám, že si je s někým nepletu, ale mám dojem, že to jsou oni, kdo se specializují na extra velký balíky, bílý zboží…).
    Brtníkovi přeju brzké uzdravení a Tobě ať to nechytneš.

A taky doufám, že jste po bouřkách všechny ok. Nás to pěkně vypláchlo, spadlo na nás několik přívalových dešťů, přetéká i nedaleký rybník (legálně přes přepad, ale je to hukot jako blázen). Včera jsme měli černou “hodinku” – asi dvě hodiny jsme byli bez proudu, pak to sice zapli, ale následovalo dalších asi pět výpadků. Venku se nám deštěm zřítila část vína ze střechy… No, budeme mít co dělat, až jednou přestane pršet a všechno uschne. Hlavně že nespadla třeba ta střecha.
    Jo a máme za barákem mládě (nebo mláďata?) kalouse. V noci piští jako ten bláááásen! Tak snad nám nesežere myšice, poštěstilo se nám a místo jedné už máme tři. Ta “naše” matka rodu je dobře živená, přiživuje se nám na kompostu, a evidentně se úspěšně rozmnožila. 😀 Poflakují se teď často i s mladými na ptačím krmítku a manžel už mě urguje, ať objednám zrní a oříšky. 😅