Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brtnik nám choří – nosohltánek 🙁 Takže návštěva na kterou jsem se těšila, zvostane za hradbama města, páč pokud bych byla už
    chycená i já, nerada bych jim zkazila dovolenou.

Maya
    koukam ze jsem udelala dobre, kdyz jsem si nechala jen ve starym tlf vymenit baterku a nekoupila novej telefon

jo to vyloženě, fakt postavený na hlavu

černej čaj
    On neni lepsi jen ma jiny funkce ten starej. To neni to stejny:D

ne, ten starej prostě měl lepší funkce, byl celkově lepší – menší, tenčí, lehčí…. a s větší výdrží.

No a proc si nekoupis teda nejakej fotak do kapsy nebo na pouzdro na krk a mas vyresneo?

kdo chce tahat dva přístroje? Když je možnost mít dva v jednom?

Fifi
    Twe, vy mate naky lednickovy prokleti?! To snad neni mozny.

no to není. teď čekáme, kdy Datart přijede pro tu původní novou, co se nevejde, čekáme, až nám vrátí peníze Datart a ten debilní Okay. Jakmile Okay vrátí prachy, napíšu jim tak krásnou recenzi, že si tam už nikdo nikdy nic nekoupí.

A ja jsem docela nastvana, vec, na ktery se pracuje dlouhodobe, vypada ted jak u blbejch.
    ach jo, tohle přesně nesnášim 🙁

Odetta – tak moje nůžky se jmenujou JK Animals
    https://www.jkanimals.cz/cs/potreby-pro-psy/pece-o-psy/nuzky-kleste-a-pinzety/99-kleste-na-drapky-velke-48295.html?from=45

Zlatka
    Geis mi přivezli televizi,nedávno,taky z Okay,nebyl problém,pán mi ji vynesl az nahoru na verandu,sám od sebe.
    nojo, jenže takhle velkou lednici posílat, to je trošku jiná liga, chyba je i u OKAY, že neobjednali dodávku tak, aby tam bylo jasně napsaný, že musí být dva. A Geis je debilní, že s tak těžkou věcí, kde je vyloženě nakresleno, že se s tím nesmí manipulovat na rudlu, pošlou jednoho člověka s rudlem.

Ta koza vůbec nechce dovnitř,je venku od rána do večera,kocouři jdou ven sporadicky,furt je honí.Ale když Čertik nebo Micak sedí u někoho,tak si jich nevšímá.

jééjééje to je JOudina, tak ať jí to brzo přejde, ono se jí na gauči pak bude líbit moc. 🙂

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 8 měsíci uživatelem PetraK.