Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Odetta
se nedivim, že ten gauč poslali po schodech, takový „kvalitní“ zboží, to se prodá samo i když je na puzzle. Ty jo fakt výborný.
Já vím, proč mám k nakupování dost odpor, vyloženě si to teď neužívám 😀
Ad ten telefén – dle exprta Týmobilovýho – je ten telefén v pořádku, dělá pěkný fotky – jen teda ne ty v pohybu, vydrží mi nabitej celej jeden den?? no tak to je akorát, to mají dneska všechny takhle…. hele nebudu to komentovat, ani to že jim nepřijde divný, že se samo spouští blůtůčko, já už nebudu komentovat vůbec nic a na ten telefon šlápnu.
Ne, neudělám to, protože se mi příčí rozbít úplně novou věc, ač jsem se o to popravdě tuhle pokusila, v návalu vzteku. tak to vezmu jako zkoušku, a vykašlu se na to. Nechám si ten křáp, budu fotit přes video-naprosto nesmyslně a je to. Co bych vlastně chtěla v dnešním světě????? Když vám přivezou ledničku, nedají vám předem vědět, fláknou s ní vo zem a ve finále vám vynadá jejich čůza na call centru. co bych vlastně chtěla? Můžu si zavolat? Můžu, tak co si stěžuju. zavolám si na lampárnu, to vyjde nastejno 😀 😀
černej čaj
dííííkuju moc, jsi hodná, mocinky, moc. Brtnik to nepřevzal, napsal do papírů, že lednice nepřevzal, protože je za á rozbitá a za bé s ní řidič fláknul o zem. Jen prostě přišel o hodinu a půl času, který bude muset zcela zbytečně kvůli kreténům v Geisu napracovávat.