Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

Maya
    no protože to ten obchod poslal ne se svýma pracovníkama, ale dopravní společností!!! A ta pinda ve firmě Geis je pak ještě drzá, když jí tam člověk volá. Bohužel ta vybraná lednice nebyla nikde jinde než v kreténským OKAY – tam stačí do toho krámu vlézt a člověk vidí o čem to je, kdyby to bylo kdekoliv jinde, tak to u nich nekoupím ani náhodou. Bože mě se chce už zase zvracet velebnosti. Kde je můj normální dřívější svět? já bych fšem těmhle lemplům dopřála jejich služby a servis- nejlépe u lékaře třeba. Já jsem na tom fakt o to hůř, že jsem pracovala ve firmě, kde opravdu vše bylo podřízeno zákazníkovi a servis byl naprosto dokonalej,kdyby se kdokoliv z nás choval nepatřičně, nebo něco vočůral, vosolil, vrátilo by se nám to jako bumerang. Ale všichni jsme za tu firmu bez nadsázky dejchali a byli jsme na svou práci hrdý. To nejsou blbý kecy, ale pravda. V současnosti převažujou lemplové, neschopové a lidi, kterým na tom, co udělají ani zbla nezáleží. A já v tomhle
    světě neumím dejchat teda.

edit -ad ten telefén to je právě samsung galaxy, takže hahahah. A to rozparcelování vídeja já v galerii nemám 🙁

edit dva – nemám tam rozparcelování ale asi jsem našla vokýnko, který by tu fotku z vídeja dělalo!!!

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem PetraK.
    • Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem PetraK.