Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Černejčaj-jo,hele k těm cvikům-když jsi to psala,že jsi to ze psem nikdy necvičila a přirovnávala to k člověku,kterej nikdy necvičil-
tak jeeště mě napadlo-já když ty cviky dělám-tak jako podává ní pacek v sedě-tam podle mě fakt nemáš co zkazit-podávání pacek ve stoje,je těžší/složetější-rovnováha a tak,a ty otočky a obíhání kolem těla pánečka,nebo já dělám obíhání kolem noh-tak já to dělám ze psy at dělají těsně kolem těla,kolem noh taky těsně-na každou stranu třikrát,+malý otočky,aby to protažení bylo důkladný,ale u staršího pejska/starýho bych to třeba dělala větší obloučky a větší obíhání-obejítí,že by to nebylo těsně,kolem tebe,ale kus kolem tebe-prostě větší obloučky,větší otočky,aby to nebylo moc….moc na ty svaly…
ale jasně-můj názor,nejsu odbornice….
jinak já cviky z tance-kroky,otočky,couvání,obíhání začala učit tehdy 13!!!letýho Kima,když jsem s ním byla na vořiškiádě,kde to ukazovala ze špicem vlčím právě Martina Klimešová-tak jsem ho to začala učit ve 13 letech…
do té doby dělal stopy,poslušnost,obranu,překážky…
a od 13let tančil…
no ale já su střelec no…
jsem tenkrát nad tím moc nepřemýšlela,že by ho to mohlo nějak to-zranit…
ho to bavilo,mě taky,nijak jsem to zas nepřeháněla,že to byl starej pes…
-a jinak,se těším,až se uvidíme,však na podzim to bude třeba lepší…
-no ze zmrzkou mě říká šéf u placení-u kasy-ehm měl dovču,byl v práci,večer řešil prácu..takže mám zas jinak směnu zítra…
tak šéf říká-kupte si zmrzlinu,je výbrná-českou-z opočna-já-já nemůžu,zmrzlina je studená
já si ju nechávám zteplat a roztát…
a on-se zabalte do deky,do svetru,a dejte si zmrzku:D,je s ním prča:D
-jo ptala ses na to hubnutí u Dafi-ehm zatím jako nic moc…..
je fakt že kvůli tomu vedru nemá moc pohyb….
i když k večeru jsem ju dala do bazénku,chvilku jsem ji tam nechala chodit,udělala tam otočky,něco jako sedni/lehni,Žeryk se jen namočil a vyletěl,ten tam nechce být vůbec,no a šla jsem s nima mokrejma,kousek za zahradu,-hrozný sucho,prach na polnačce-tak jsem je pak přčísla…
ale už se těším na podzim,že budou normálnější vycházky …