Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fifi

Nazdarek uvareniny! 🙂
    Cajdo
    Diky moc, ze to posles az v next week. Co se Feri a nejakych reha cviceni tyka – jen jsem nahodne mrkla a v Brne jsou psi fyzioteraputi. Zkus se domluvit jen na jedny navsteve, abys tam byla s ni ty, at ti cviky ukazou na Ferince nazivo a pak muzes praktikovat doma. Jedno odpoledne ci podvecer urves a urco to bude pro Feri moc prinosny.
    Takhle jsem to mela vymysleny a dommluveny ja s Troldou, prvni hodina mela byt i posledni. Jenze on tam nebyl ve stresu, terapie mu hodne pomahala, tak pokracujeme. I tak jsem z ty jedny hodiny mela pro nej presny cviky a rady, byl promasirovan, porovnan, bez nasili ci negativnich zazitku. Jo a i kdyz jsem podobny cviky videla na videich, nazivo je to jiny, staci drobnost a clovek to muze se psem delat blbe. Ja jsem praktik, takze to potrebuju vysvetlit a zazit na vlastni kuzi.

Mirko
    Nemas to jednoduchy, kdyz v lete je ti zima i ze zmrzliny. 😀 Kdyz jsem jezdila busem a vlakem, zasadne jsem si sedala na prvni mista ve smeru jizdy – tam ani od otevrenych okynek moc netahne a neni pruvan. Ale chapu, pruvan je peklo, ja dneska v tropech mela okynka v aute otevreny a na krku/hrbu taky hadr.

Esusova
    Tyjo, Cajda jede velkosklad Dingacu, ty lednicek? Toz at vymena klapne a ta nova si tam pekne sedne. 🙂