Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

cernej caj

MirkaD
    se zmrzlinou si pobavila, stavila sem se dneska taky na hrbitove a za segrou a nabizeli mi natatou zmrzku, no kdyz sem ji videla tak me presla chut i pres to vedro 😀

jinak… mobil ma vetsina lidi neustale po ruce, v kapse a nabitej… takze i kdyz mobil treba foti hur nez nejakej kompakt, co maji doma, tak kompakt je neustale vybitej, neustale v nem neni karta a neustale ho ZROVNA zapomeli doma… telefon vyndas z kapsy nabitej a rovnou fotku nasdilis na facebooku a jeste se tvuj pes nemusel ani vykadit nebo tvoje dite stale sedi na kolotoci :D. V tom je celej ten trik

to mas dobry ulovky teda, ziburu az doctes, tak kdyby mi ji tvuj tatinek pujcil ke cteni, mela bych radost a cekaj tu na tebe veci od pets, se pak musime domluvit nekdy ale taky nemam ted vubec kdy

kdyz ja nevim, jestli pes co nikdy nic podobnyho nedelal a necvicil, jestli to nemuzes zhorsit… ja si to predstavuju jako nejakej obezni clovek co ho boli bederni pater a nema vubec na to prichystany telo na pohyb a ty budes chtit at se protahne tak si nejspis natahne sval nebo ta bolest v zadech se jeste zhorsi, protoze udela blbej pohyb, co na to neni dobrej a podpori to… jakoze u psa co tohle nikdy nedelal si nejsu uplne jista:( ale zkusim se nekde poptat nebo nastudovat, mozna bysme neco zvladli se naucit

jo a dost si me pobavila ze ste byli na velrybe 😀 tvuj tatka ma taky dobrej smysl pro humor, to mas asi po nem 😀