Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

jinak Petrám všechno nejlepšííííí!!!!!!
    PetroK-s tou ledničkou a telefonem teda super zážitky…,
    jo,technika de dopředu,ale lidi dozadu,si nějak nemůžu pomoct….
    s Martinem-no zatím s toho nejsu tak moc psycho-jen se furt bojím,že ho vyrazí z práce,to budu pak hezky v prdeli…
    takže to je můj setrvalý stav za zádama…
    jinak neschopenku má dál,k obvodní jde za týden,
    naši byly od neděle dodneška na návštěvě u známých,jely tam nachlazený,jak to chytly od tety,co to chytla z klimatizace,a ted je máti na tom jeeště hůř-kašel,silná viroza…,no prostě klimatizace…
    proč vlastně si nekoupíš prostě foták,a zvlášt tel???
    to už se dneska nedělá?
    jako krom profíků už všichni fotí mobilem,či co?
    Černejčaj-hele k těm cvikům z Feri,před letama byl fotoseriál v psích spostrech od Martiny Mgnoli Klimešové,její agilitačka,Malinačka-belgičák-Bára,měla 13 lety,celej život s ní dělala tanec,agilyty,běhala na kiole,kolobce….
    a každžý den s ní SHVÁLNĚ cvičila otočky,kroky,packy.polkony,na protáhnutí zad,a psala,že když bylajednou dest dní nemocná,tak ze psama chodil manžel,ale necvičil s něma,jen vycházky,takže té Báře tenkrát 13leté feně úplně padal zadek…
    a ještě u těch fotek měla,že to schválně cvičila na pamlsek-i když fena uměla všechno na povely,ale že na ten pamlsek líp a přesněj dělala otočky,jako takový menší obloučky…
    proto já jsem ze starým Gerem dělala denně pár cviků-otočky,obíhání kolem těla a packy a doted cvičím toto ze psama rodičů,+schválně s Žerykem-jen za pamlsek,bez povelů….prostě čistě na protažení…
    tě tím nechci nijak ukecávat,že to máš dělat taky tak-jen si myslím,že třeba tyto cviky nemůžou Feri nijak ublížit-ale to je můj názor,třeba nemám pravdu…