Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
nebyla jsem tu,ale už jsem tu
v úterý jsem jela do BK
tentokrát výjimečně bez Dfi,protože jsem měla strach,že z toho vedra by zdechla-zdechla píšu schválně-ve smyslu-je vedro na chcípnutí….
nešlo o to,že by na vycházky chodila ráno/večer/ráno brzo,večer pozdě,přes den jen ždibce se venčit od baráku,i jsem se těšilamjak ju vezmu do slpavu a tak…
jenže,v pondělí na odpo,a dnes ranní…
kdybych mě la směny tak,že bych tam jela brzo ráno,a pak se za 2 dny brzo ráno vracela,tak ju beru,ale vracet se druhej den,kolem půl páté,abych stihla 6 bus do do dědiny…bych ju usmažila…
ale zbytek roku má příkazem-do deště má pláštěnku,do zimy svetry/bundy…:D
no ráno včera jsem vyvenčila všecky 4 psy,a před šestou si to drandila do Brna,kolem sedmé jsem byla v BK,chtěla jsem jet takhle brzo,at tatka se srdíčkem marodným a vysokým tlakem,at jde se mnou brzo,a stejně se rozhodl,že na hřbitov pojedem pozděj,po osmé busem,tak jsme daly snídani,pak jsme vyrazily,
mamka, by měla v pondělí svátek,brácha 5 let výročí-23,,takže jsme tam zašly,tatka tam den před tím drhl písmo-takže to bylo tak čitelný-že já na něj-jééé ty máš doma stříbro?
je kameník vyučenej,takže doma tyhle věci občas míval….
tatka,že tam v pondělí viděl srnky 3-za chvílu jich tam bude víc jak v lese:D
no,pak jsme to vzaly přes město,nakoupit a dom,
po poledni jsem zašla s kamoškou ze čtyřlístku na zmrzku-ehm-já si podruhý !!!za léto dala zmrzlinu!-jeden kopeček!oříškové a jedla jsem ho Čajdo asi hodinu…:D-to víš bylo to moc studený:D:D:D
kamoška po hodce,poté co mi povykládla +ukázala fotky s dovči-byly ze známýma jedněma ještěna Šumavě-rozhledny,vycházky,vlci-ale prej ne v Srní???
tak nevím kde…
tak pak valila do práce a já dom na šlofíka….
pak jsme s tatkem vyrazily na kafe/džus-ne z ledničky,ne z ledem-tak byl v podtsatě teplej:D,no a pak jsme daly tv večer -poklad z půdy,a večer fil od Ireny Pavláskové-Zemský ráj to na pohled-docela drsnej-bylo o okupaci,estébácích-no docela drsný…
včera jsme dopo strávily doma-já tatkovi předčítla Ziburu-už ho budu mít skoro dočtenýho:-),před polednem jsem šla do města,kde jsem se chvilku viděla s mou tzv.druhou mamkou,byla tam s kamoškou na kafe,tak jsme chvilku splkly,pak jsem vyzvedla teti u Albertu a šly jsme na oběd-na meníčko,jako polívka kulajda-moc kyselá,a tvrdý brambory,ale druhý dobrý,splkly,jsme-nemá to lehký ze strýcem-vždycky se hodně bavil o práci,ktrá ho fakt bavila,dělal klempířinu,doma dělal na baráku,na zahradě,ale ted je v důchodě,a vlastně nemá žádný koníčky,ani moc kamarády…a tak je docela hudrající starej chlap….
no nic,2 hodiny jsem byla s tetou,šla jsem ju doporovodit na nádraží ještě,pak kolem kina na fotky-místo fotek tam blbečci začaly dávat plakáty….
tak nic no,koupila jsem tatkovi předložku k vaně,šla do knihovny pro vyřazené knížky za 5kč-někdy se tam dá něco koupit…
tentokrát jsem čapla 3-od Marka Váchy-katolický kněz,pak taková knížka povídek o stromech-stromový skřítek z Olšinky,kde se nudí,chodí od stromu ke stromu,a každej strom má svýho stromovýho skřítka,a ten mu vykládá příběh-vždycky ze začátku jsou tam údaje o tom stromu-k čemu se používá kůra/stromy,listy,atd…
a pak je tam nějaký příběh o lidech z okolí pro zamyšlení,i teda jako smutný-nejsou to pohádky+to má hezký fotky stromů-zvláštní knížka-tváří se jako pohádková,ale není-je naučná+k zamyšlení….
a třetí knížka je pro máti,nebo švagrovou-o alternativním léčení dětí-od Filipa Janči-homeopatika a tak…celkem dobrý úlovky za 15 kaček!
no pak jsem ještě ve městě potkala bývalou švagrovou,tak jsme chvilku splkly,než šla pro malýho do školky,a po třech hodinách a něco jsem byla u tatky-tak se ptal,jestli jsme s tetou měly velrybu:D:D:D,
no tak jsem mu vysvětlila,že jsme poseděly,koho jsem potkala,kde jsem,co jsem…:D:D,no pak chvilka u tv a pak dom
jako v buse-okýnka otevřený-tak já omotanej šátek kolem krku,nákrčník přes uši,a kolem sebe větrovku….
ve vlaku,jsem si sedla tam kde bylo otevřených nejmín oken-a jen škvíra,no a v buse do dědiny jsem málem zmrzl,to jsem navlíkla větrovku s kapucí-tam zima jak svina…
doma jsem poseděla s Martinem na terase,pak jsem šla večer ze všema psama chvilku…
no a dnes všechny štyři vyvenčit a na ranní-od 5 hodin do půl druhé,pečivo,chladák,kasa,vybalování
pak nakoupit,skočit si do KIKU pro elastáky a podprdu-jsem zjistila,že mám gatě do práce,e psama,pracovní gatě,všechny ty podvrstvy gatě,tlustý gatě,ale letní tenký jen jedny…takže je vyperu,vysuším,a oblíknu…
přce jen,takovej blázen,abych v tropech chodila v tlustých telákách nejsu
ale kde se mě ztratily tenký elastáky,Dafinin malý kulatý kartáč,a její pláštěnka…to by mě kurna zajímalo-naštěstí to nybyly drahý věci-ale kurna kde jsou????
no nic,dojela jsem dom,obídek a šlofíček,a jsme zalezlý….
je hic,sucho,vyprahlo-už i na mě je to moc,ani na terase se nedá sedět…i když ráno už trochu chladno…