Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
černej čaj
Maya
však jsem psala jsou situace – nemoc, smrt…. ale kvůli ropný plošině- tedy jakékoliv pracovní příležitosti, bych prostě já psa pryč nedávala. Navíc pokud tě ta společnost čajdo chce, tak Ti i ten přesun psa zařídí. A i ti ho zaplatí. Pracovala jsem v tom a stěhovala hafo čoklů a koček po světě, takže vím, že pes a práce venku – pokud se chce, není problém. Pokud by mi umíral rodič v zahraničí, rozhodně nefláknu psa do útulku, zaplatím mu hotel a pak si ho zase vezmu.
Proto jsem ho z toho útulku nevytahovala, abych ho tam zase mrskla. Jednou mám zvíře a pokud mě životní situace nedostane na kolena – nemoc, smrt, tak za něj nesu plnou zodpovědnost. Tak to je. A kdo tak nečiní je pro mě sobecký hovado, který si nemá pořizovat ani ty rybičky. Jsem v tomhle přísná ano, ale kdyby si psa nepořizoval kdejakej debil nebylo by jich tolik a nebyly by narvaný útulky.
čajdo
já jsem to právě na netu nikde nenašla, zda ten co jsem si vybrala má režim sport. A předpokládáala jsem, že na produktový podpoře bude někdo jinčí, než kdo umí přečíst právě návod z krabice. Pokud víc neumí, nemá tam co dělat, zabírá plac někomu lepšímu.
Maya
čajda
ten můj předchozí samsung právě fotil pohyb celkem hezky, řekla bych. nebo prostě to aspo%n uměl, na to že je to telefén. Nenapadlo by mě, že novější krám je debilnější, než jeho předchůdce.
Odetta
Čím kratší expoziční čas, t
ááha… a jak toho, prosím docílím? Je mi jasný, že tedy musím použít profi nastavení, ale kterej ten čudlik v něm?
díky