Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak sem tu. A řeknu vám jednu věc – pan zednik nám fčéra vyspároval předsíňku v přístavbě a ……..je to mocinky moc krásný. Úplně se to celý rozsvítilo a zvětšil se ten prostor. A taky už nám visejí čtyři skříňky od kuchyńský linky a taky svítěj!! a mají krásný skleněný dvířka. A mě jednou flákne, až to budu celý mejt. To bude masakéro, je vám jasný, že vánoční úklid budu muset tím pádem zahájit už v lednu? 😀 abych se mohla těšit ešče víc, koupila jsem si do nový lednice, kterou odvezou v sobotu do pryč, dvě nový pixličky na potraviny, do kterých budu dávat sýry a šunku, až jednou budu mít teda tu jinou, novou lednici. Už psali, že je na cestě, tak jsem zvědavá. Pokud dorazí do konce týdne, budeme ledničkový mangáti. Protože máme naši starou ledničku, pak ledničku která tady v Domečku byla, pak psí mrazáček z Prahé, psí velkej mrožák co jsem pořídila sem, tetkonc ta nová lednice, která má jet pryč a pak teda ta fungl nová, která teprve přijede. Ty dvě lednice starý budem potom darovávat, předkokládám, že se to někomu bude hodit. No kdybyste věděli o někom, komu by se hodily, dejte vědít.
černej čaj
Tak kecam, poslala ji pred 10 minutama:D
sem překvapila, co? 😀