Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Fifi
No to je fakt smutek a bizár, když to ví a stejně…
Jo, kdyby jenom kousal… Včera byl jak malý dítě: “ Já spinkat nebudu! A ne a ne a ne!” Za celý den cca od 9 do 19 h. spal tak maximálně dvě hodiny, a to jsme to sbírali fakt po minutách. Místo každého “lehni si a spi” zákus natvrdo. Se fakt zbláznim! Další kolo “nebudu spinkat a nebudu” jsme si dali o půlnoci, kdy se chodí spát. Spala jsem asi čtyři hodiny, pomoooct. ?
A supr článek! Chybí tam jen ta Petřina ilustrace. ??
cernej caj
Jestli jsem nic nepřehlédla, je to pátý zub. Vypadá teď vtipně, je to inženýr králík – má vyměněné první dva zuby nahoře a dole, jsou oproti těm štěněcím hrozně velké. ?
A Ferinka má ta zádíčka obalená tukem, nebo tam má tukové bulky? Já nechci strašit, ale můj pes na tukovky hodně “trpěl”, a nikdy sama od sebe žádná nezmizela, ani po zhubnutí…
Nepomohlo by jí třeba nějaké balanční cvičení? Zpevnit svaly na bříšku, aby to netahala jen zádama?
PetraK
Všecičko krásné k svátku přeju! Hlavně hodný psy bez úchylek. :-)) ?
Že by nějaké érekce na slunci? Já už byla tak nasratá, že jsem musela jít do polí. Vzala jsem toho debílka teda s sebou, ale pěkně jsem ho hnala – ušli jsme tři kilometry asi za 40 minut. Taky pak padnul a usnul. On je jinak schopnej jít kilometr hodinu. ?
Maya
A jéje, další hlídačka. 🙂 Tak pozdravuju štěňátko, doufám, že je normálnější než to moje – to svoje bych fakt hlídat nechtěla. ?
A přeju krásný svátek všem Petrám! ?