Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dooobré ráno – já mám svátek?? Sem na to úpa, ale Úúúúpa zapomněla 😮 Díkuji moc tímto fšem gratulírovacím /ty jo Zlatko, Tys to stihla v rekordním čase!/ a nejvíc Tildovi, pochopitelně 😀 😀
Koukám, že si asi taky koupim veterinární dietu nějakou, páč to nejsou dvě kila, ale tak dvě stě :-/ A to nedostávám vod stolu 😀 😀 .
Černej čaj
hele nám se podařilo hezky zhubnout Bubrdli – už má vidět pas! Papá masíčko a zeleninku, přesně jak psala Fifijofka. Fčéra si dali čoklidi dýňový pyyyré – sem dělala poblifku z hokajda – dala sem to vařit šécko – byla velká. a z části jim umatlala kašu, misky vymetený dočista do čista. V tomhle je – když to maso může člověk dávat a není na tom jako Fifi s Troldou – to maso úplně skvělý, sestavíš si to do ideálna a čoklik je spokojen.
no to ja nevim co sis vsehcno nainstalovala a co by ti to mohlo zapinat, pokud to nedelas nejak omylem
mám tam navíc jen mahjong, birdneta, mapy a spotify na mjůzik. A jak by to mohlo spouštět to blůtůčko? Co to je, když napíšou, že běží něco na pozadí a jak to eliminovat? To jsem nikdá nepochopila. Mám za to, že šécko vypínám právě. 😮
Fifajz
psípánbůh s Tebou – mít tam takovýhodle sentinela. Je mi čubiny líto, chudinka. Jako jasný, vona to nevím, ale člověk jo a nechápu její majitelku. My Bubrdlínu pěkně hubneme a jak jí to fordí. Už vyleze i na židli. což teda uznávám, že není vůbec ideální, ale je to velkopokrok.
Tak budou mít Troldis und Růženis živější léto, když jim přijela návštěva. Já to čóro nemyslela právě v negativním slova smyslu , naopak, že jako budou mít živoučko.
Muzes si zitra a v patek procist neco na Zviru, jsem se drobek realizovala
už jsem četla a hnedle mě to inšpirovalo 😀
. Ona mohla klidne skryte harat,
jsem to monitórovala, ale myslím, že ne, to by i zas bylo jiný, tohle co předváděl bylo o něčem jiným, on se soustředí na to lemtání louží a blemtání pipin, opravdu jak úchyl. Teď se to trochu usadilo, tak uvidím.
Dennyky
si byla za kuldůrou jo? No fí ha, koncert, dívadlo – béš kuldůrně zdělaná nějak moc, nebojíš se?
Odetta
Gremlin má asi nějakou předpubertu, dneska se choval jako debil.
v tom případě maj Rumouš, Tali i Bubrdle taky předpubertu, protože se včera unizóno chovali všichni tři jako debilové. 1 debil x tři=pánikova smrt, myslela jsem, že z nich včera oba zhynem.